Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Βυσσινί» το θεσσαλικό ντέρμπι!

ΑΕΛ – Νίκη Βόλου 1-0

Ανοιχτό ματς με εκατέρωθεν ευκαιρίες ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του πρώτου ημιχρόνου στο στάδιο Αλκαζάρ! Μόλις στο 2ο λεπτό η Νίκη έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, όταν το σουτ του Μιλούνοβιτς αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Θεοδωρόπουλο! Η ΑΕΛ απάντησε στο 11’ με τον Νικολιά, ωστόσο ο Μπάγιτς απομάκρυνε σε κόρνερ! Νέα φάση για τη Νίκη στο 19’ με τον Μιλούνοβιτς να δέχεται τη σέντρα του Κάσσου αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγο άουτ! Δύο λεπτά αργότερα (21’) ο Μπάγιτς εξουδετέρωσε την προσπάθεια του Πεντρόσο! Ερχόμενοι στο 37ο λεπτό η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με σκόρερ τον Όγκμποε, ο οποίος «νίκησε» με πλασέ τον Μπάγιτς για το 1-0! Στο 42’ και πάλι ο Μιλούνοβιτς για τη Νίκη από πλεονεκτική θέση σούταρε για να αποκρούσει ξανά ο Θεοδωρόπουλος! Στο 45’ ήταν η σειρά του Μπάγιτς να διώξει σε κόρνερ το σουτ του Πλέγα, κλείνοντας έτσι ένα πρώτο ημίχρονο πλούσιο σε φάσεις!

Αλλαγή σκηνικού είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν τελικές φάσεις! Αξιοσημείωτες στιγμές ήταν η προσπάθεια του Κάσσου στο 49’ που ανακόπηκε τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς της ΑΕΛ και το μπλοκάρισμα του Μπάγιτς στο σουτ του Κ.Παπαγεωργίου στο 51’. Τελευταία καλή ευκαιρία για τους κυανόλευκους στο 85ο λεπτό, όταν ο Σιαφά έκανε τη συρτή σέντρα με τον Ροχάνο να μην προλαβαίνει να πλασάρει προ κενής εστίας!

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Θ.Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης (79′ Μαξιμένκο), Ηλιάδης, Πλέγας (84′ Γαρουφαλιάς), Κ.Παπαγεωργίου (75′ Αντράντα), Θωμαΐδης, Όγκμποε, Πεντρόσο, Νικολιάς (84′ Τσουμάνης)

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Κάσσος, Παναγιωτίδης, Δεληζήσης, Ανδρέου (57′ Μορέιρα), Γρομητσάρης, Μέτσε (67′ Τσουκαλάς), Κυριακίδης (67′ Γαβριηλίδης), Μιράντα, Μιλούνοβιτς (57′ Σιαφά), Ροχάνο

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ