Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

2 στα 2 για την ΜΠΑΜ FC! (Video)

Ελπίδες ΦοίνικαΜΠΑΜ FC  0-5

Ζευγάρωσε τις νίκες της η νεοσύστατη ΜΠΑΜ FC απέναντι στις Ελπίδες Φοίνικα, για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου. Τα “πορτοκαλί οχυρά” σκόρπισαν τις Ελπίδες Φοίνικα, με το εμφατικό 0-5, περνώντας στην 2η θέση του ομίλου και αφήνοντας τους αντιπάλους τους στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Χωρίς δυσκολία, κατάφερε να επικρατήσει η φιλοξενούμενη ομάδα, έχοντας, από την αρχή, την κυριαρχία των κινήσεων στο γήπεδο. Με γκόλ “από τα αποδυτήρια” ξεκίνησε ο αγώνας, καθώς στο 6ο μόλις λεπτό, ο Χάρης Ποτός άνοιξε τον χορό των τερμάτων, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κουρτίδη στην πλάτη της άμυνας, ο χαφ των φιλοξενούμενων κοντρόλαρε σωστά την μπάλα και με πλασέ νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 0-1. Λίγο πριν την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου τα τέρματα της ΜΠΑΜ διπλασιάστηκαν, με τον Τάσσο (Madney) να σκοράρει στο 41′, μετά από ατομική ενέργεια και ασίστ του Βασίλη Γιόγιακα από την δεξιά πτέρυγα (0-2).

Οι Γηπεδούχοι, προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση στο 2ο μέρος, χωρίς όμως να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Γιώργου Γκουντή. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τις Ελπίδες Φοίνικα, όταν μετά από κακή εκτίμηση της άμυνας των γηπεδούχων, ο Τάσσος εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Δημητρίου και νικώντας στο sprint τον προσωπικό του αντίπαλο, έγραψε το 0-3 στο 60′. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 68′, η μπάλα βρέθηκε και πάλι στα δίχτυα της γηπεδούχου ομάδας, με τον αρχηγό της ΜΠΑΜ να πετυχαίνει χατ-τρικ, δεχόμενος και πάλι την μπάλα από τον Γιόγιακα σε κενή εστία για να κάνει το 0-4. Το επισφράγισμα της νίκης για την ΜΠΑΜ ήρθε στο 79ο λεπτό, όπου η παράδοση που θέλει τα “πορτοκαλί οχυρά” να κερδίζουν πέναλτι επιβεβαιώθηκε. Ο Χάρης Τάσσος, μετά από κλέψιμο της μπάλας μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ανατράπηκε από τον θαλασσινό και ο διαιτητής της αναμέτρησης, κύριος Βακάλης, έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βασίλης Γιόγιακας, ο οποίος, με ψυχραιμία, νίκησε τον Χριστόπουλο και έγραψε το τελικό 0-5.


Ενδεκάδες 

Ελπίδες Φοίνικα: (Καραδουλάμης) Π. Χριστόπουλος, Βαϊρακτάρης, Θαλασσινός, Δ. Χριστόπουλος, Β. Χριστόπουλος, Φακίρης, Βροχίδης, Παπαδόπουλος, Καρακωτσόγλου, Δελησπερίδης, Βραζιώτης

ΜΠΑΜ FC: (Κωνσταντάρας) Γκουντής, Μπράτσος, Δημητρίου (Μάρκο 65′), Κουρτίδης, Νικήτας (Νικήτας 69′), Παπαδόπουλος (Νικολαΐδης 65′), Γκέλης, Γιόγιακας, Ποτός (Βλάχος 65′), Παπάζογλου (Πέττας 42′), Τάσσος

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ