Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ολιβέιρα: «Βρίσκω τον εαυτό μου»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ έμεινε ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Πορτογάλος στράικερ του «Δικεφάλου» υπογράμμισε πως σταδιακά βρίσκει τον εαυτό του αγωνιστικά, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προετοιμασία στη Μεγαλόνησο και εξήρε τον «ασπρόμαυρο» κόσμο αναγνωρίζοντας την αγάπη που λαμβάνουν από αυτόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ίβηρας φορ των Θεσσαλονικέων:

Για την προετοιμασία: «Γίνεται καλή δουλειά εδώ στην Κύπρο. Προπονούμαστε σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις, δουλεύουμε καλά σαν ομάδα και σ’ αυτό βοηθάει και ο πολύ καλός καιρός που υπάρχει εδώ».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί δίνουμε στον κόσμο της Κύπρου τη χαρά να μας δει. Ξέρουμε ποιοι είναι οι φίλοι του ΠΑΟΚ, πόσο μας αγαπάνε και είμαστε χαρούμενοι που μας βλέπουν από κοντά μετά από χρόνια».

Για τον εαυτό του και την κατάσταση που βρίσκεται: «Είναι σημαντικό κάθε παίκτης να σκοράρει έστω και σε φιλικά. Το πρώτο κομμάτι της σεζόν για μένα ήταν δύσκολο, βρίσκω σιγά σιγά τον εαυτό μου όπως έχω ξαναπεί και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλύτερα στην συνέχεια».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ