Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το στοίχημα του Μέσι για 100€ !

Φωτιά έβαλε στα Social Media με τις δηλώσεις του το βράδυ της Τετάρτης, ο γκολκίπερ της εθνικής Πολωνίας, Βόιτσεχ Τσέζνι, αποκαλύπτοντας το στοίχημα με τον αντίπαλο του Λίο Μέσι, κατά την διάρκεια του αγώνα Πολωνία-Αργεντινή. 

Σύμφωνα με τον Πολωνό πορτιέρο, στην φάση του 38ου λεπτού, όπου έγινε χρήση VAR για το ενδεχόμενο απόδοσης πέναλτι στην Αργεντινή, Μέσι και Τσέζνι στοιχημάτισαν για την απόφαση του διαιτητή. Συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας της Πολωνίας πόνταρε υπέρ της “μη υπόδειξης της άσπρης βούλας”, με 100€ για τον νικητή του στοιχήματος. Ο Λιονέλ Μέσι βγήκε κερδισμένος κατά 100€, αλλά χαμένος κατά ένα γκόλ. Το πέναλτι δόθηκε στην “αλμπισελέστε” άλλα ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν δεν βρήκε δίχτυα, με τον Τσέζνι να του αρνείται το γκόλ. Αυτό ήταν το δεύτερο πέναλτι που αποκρούει ο γκολκίπερ της Γιουβέντους στο Μουντιάλ του Κατάρ, με το πρώτο να είναι αυτό απέναντι στην Σαουδική Αραβία νικώντας τον Αλ Νταουσάρι.

Η δήλωση του Βόιτσεχ Τσέζνι για το στοίχημα:

“Έβαλα στοίχημα με τον Μέσι 100 ευρώ ότι ο διαιτητής δεν πρόκειται να δώσει το πέναλτι. Οπότε έχασα ένα στοίχημα με τον Μέσι. Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο επιτρέπεται, μπορεί να τιμωρηθώ. Δεν πρόκειται όμως να του το πληρώσω, έχει αρκετά χρήματα!”

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ