Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Με Ντάμφρις μπροστάρη στην φάση των “8”

Ολλανδία-ΗΠΑ (3-1)

Με τον δεξιό της μπακ σε εξαιρετική ημέρα η Ολλανδία κέρδισε τις ΗΠΑ και έφτασε στην προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το ματς ξεκίνησε με τους Αμερικανούς να έχουν την μπάλα και παίζοντας με ενθουσιασμό. Ωστώσο οι Ολλανδοί ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με τον Ντάμφρις να σερβίρει στο σημείο του πέναλτι και τον Ντεπάι  να ανοίγει το σκορ στο 10ο λεπτό του ματς. Στις καθυστερήσεις του 1ου μέρους, Ο Ντάμφρις έκανε ένα παρόμοιο γύρισμα, με τον Μπλιντ να τελειώνει την φάση. Το 2ο μέρος δεν ήταν πολύ ενδιαφέρον μέχρι ενός σημείου. Αυτό άλλαξε όταν ο Ράιτ μείωσε στο 76′ βάζοντας φωτιά στον αγώνα. Η ελπίδα για ισοφάριση δεν κράτησε πολύ, καθώς 5 λεπτά μετά με τον MVP του αγώνα, Ντάμφρις, έκανε το 3-1 και τελείωσε την υπόθεση πρόκριση.

Οι Οράνιε περιμένουν τον βραδινό αγώνα μεταξύ Αργεντινής και Αυστραλίας για μάθουν τον αντίπαλο τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις των 2 μονομάχων

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Φαν Χάαλ) Νόπερτ, Τίμπερ, Φαν Ντάικ, Ακέ (Ντε Λιχτ), Ντάμρις, Ντε Ρουν (Μπεργκβάιν) , Ντε Γιονγκ , Μπλιντ, Κλάασεν (Κουπμάινερς), Ντεπάι (Σίμονς), Χάκπο (Βέγκχορστ)

ΗΠΑ (Μπερχόλτερ) Τέρνερ,Ντεστ (Γιέντλιν), Ζίμερμαν, Ριμ, Ρόμπινσον (Μόρις), Άνταμς, Μούσα, Μακένι (Ράιτ), Γουεά (Άαρονσον), Φερέιρα (Ρέινα), Πούλισικ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ