Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Άβολη ισοπαλία και για τους δύο!

Ηρακλής – Βέροια 1-1

Άνοιξε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στο Καυτανζόγλειο στάδιο με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες και να παραμένουν σχετικά χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο «Γηραιός» στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή της μπάλας δίχως όμως να μπορεί να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενουμένων. Στη μοναδική κλασική ευκαιρία που είχε ο Ηρακλής κατάφερε να πετύχει το γκολ με σκόρερ τον Γιουμπιτάνα στο 29ο λεπτό!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια μπήκε δυναμικά και ισοφάρισε στο 48ο λεπτό! Ο Ιωάννου βρήκε με υπέροχη κάθετη μπαλιά τον Φασίδη, ο οποίος από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε σωστά τον Βελλίδη για να γράψει το 1-1! Στη συνέχεια το παιχνίδι «άνοιξε» σε ρυθμό, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το τρίποντο. Στο 73’ καλή στιγμή είχαμε για τον Ηρακλή όταν ένα μακρινό συρτό σουτ του Πατράλη, αποκρούστηκε από τον Παπαδόπουλο σε κόρνερ! Στο 75’ για τη Βέροια ο Ιωάννου σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ!

Ηρακλής: Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Κωστούλας, Βιτλής, Σίλβα, Γιουμπιτάνα, Δόρης (60′ Τότσκα), Πατράλης, Τομάς (81′ Μανουσάκης), Μελούνοβιτς (60′ Άλεξιτς)

Βέροια: Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Μπουκουβάλας, Μπελεβώνης, Στίκας, Μαραγκός, Ιωάννου (79′ Ισαακίδης), Φασίδης (87′ Μουχάλης), Μπούζας (4′ λ.τ. Μασούρας), Μπλέτσας, Ορφανίδης (87′ Κατσούκης)

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ