Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Εμφατική ΝΙΚΗ στο τελευταίο ματς του Βοσνιάδη!

Νίκη Βόλου – Διαγόρας 3-0

Με την πλάτη στον τοίχο, ύστερα από τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και τις κακές εμφανίσεις, η Νίκη Βόλου υποδέχτηκε τον Διαγόρα Ρόδου.

Οι κυανόλευκοι παρουσιάστηκαν σοβαροί και ανώτεροι των αντιπάλων τους και πήραν μια εύκολη νίκη που τους δίνει βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος!

Ο Πασχάλης Κάσσος με δύο προσωπικά του τέρματα στο 21’ και στο 29’ έδωσε σαφές προβάδισμα για τους κυανόλευκους! Ο Διαγόρας παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ πριν το ημίωρο, έδειξε αντίδραση, πήρε την πρωτοβουλία και έχασε τρεις καλές στιγμές για να μειώσει το σκορ με τους Αντεσίνα (32’,58’) και Λαϊουέλ (55’). Μετά το 60ο λεπτό η Νίκη άρχισε σταδιακά να ανεβάζει την πίεσή της και να κυριαρχεί πετυχαίνοντας το «κερασάκι στην τούρτα» με τον Μιλούνοβιτς στο 88’ έπειτα από την ασίστ του Σιαφά!

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Τοπαλίδης (85’ Μιλούνοβιτς), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Δημητρίου, Παναγιωτίδης (85’ Μπάλλας), Γαβριηλίδης (60’ Μέτσε), Κυριακίδης, Κάσσος, Μιράντα (55’ λ.τρ. Τσουκαλάς), Σιαφά

Διαγόρας: Γαλάνης, Μαγκάκης, Πετράκης, Τάτσης, Μανιώτης, Παπαϊωάννου, Καραμάνης, Παραστατίδης (46’ Βουργουντζής), Τσιαντούλας (46’ Μπούμπας), Λαϊουέλ, Αντεσίνα

Αυτή η νίκη βάλσαμο επισκιάστηκε από την οριστική αποχώρηση του προπονητή Αλέκου Βοσνιάδη, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος στις δηλώσεις του, καθώς έριξε «ευθείες» βολές προς το μέρος της διοίκησης και στον περίγυρο αυτής, λέγοντας:

«Δυστυχώς υπάρχει ανθρωποφαγία στο ποδόσφαιρο και το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις σε ομάδα στην οποία έχεις κάνει τα πάντα, είναι να μην υπάρχει σεβασμός. Ακόμη και πριν το παιχνίδι υπήρχαν προβλήματα, εντάσεις, επεισόδια. Γινόντουσαν διάφορα πράγματα στους διαδρόμους, απ’ έξω από τους διαδρόμους. Περάσαμε μία εβδομάδα στην οποία μου ήρθε και ένα χαρτί στα χέρια. Κατόρθωσε η Νίκη Βόλου να στείλει χαρτί στον Βοσνιάδη. Κανένας σεβασμός».

Πλέον η ΠΑΕ Νίκη Βόλου από αύριο βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ