Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ: Ήττα από τον Ολυμπιακό με προκλητική διαιτησία

Σε ένα παιχνίδι όπου η διαιτησία έδειξε το πραγματικό πρόσωπο της, ο Ολυμπιακός επικράτησε 88-68 του ΠΑΟΚ και έκανε το 9-0 στην Basket League.

Ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει κάθε λόγο να πονοκεφαλιάζει καθώς αποχώρησαν προληπτικά με προβλήματα τραυματισμων οι Τόμας Ουόκαπ και Σακίλ ΜακΚίσικ ενόψει και της αναμέτρησης με την Φενέρμπαχτσε που ακολουθεί την Τρίτη στο ΣΕΦ.

Οι δύο παίκτες αγωνίστηκαν στο πρώτο μέρος (10 λεπτά ο Ουόκαπ, 5’44” ο ΜακΚίσικ), όμως λόγω ενοχλήσεων σε μέση και πόδι κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθούν, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός έχει δύο κρίσιμες αναμετρήσεις για την Euroleague απέναντι σε Φενέρμπαχτσε και Βιλερμπάν.

Ο Αϊζάια Κάνααν ήταν το πρώτο βιολί για τον Ολυμπιακό, επιθετικά, έχοντας 17 πόντους και 7/12 σουτ, με τον Σάσα Βεζένκοφ να μετράει 16 πόντους και 10 ριμπάουντ, όντας σημείο αναφοράς στην επίθεση. Σημαντική και η συνεισφορά του Τζοέλ Μπολομπόι με 14 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Από πλευράς ΠΑΟΚ ο Γιανίκ Φράνκε ήταν πρώτος σκόρερ με 24 πόντους, 9/15 σουτ και 6 ριμπάουντ, ενώ ο Τζέιλεν Χαντς είχε 10 πόντους και 4 ασίστ, αλλά και 2/9 σουτ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ