Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Συνεχίζεται η δράση στην Α’ Ευβοίας

Συνεχίζεται η δράση και αυτό το Σαββατοκύριακο στην Εύβοια με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, ενώ η αγωνία του κόσμου παραμένει αμείωτη, με την μάχη σε κορυφή και ουρά να είναι σε τεντωμένο σχοινί.

Μετά και το τέλος της ένατης αγωνιστικής, ο Αμαρυνθιακός είναι εκείνος που συνεχίζει να οδηγεί την ‘κούρσα’, έχοντας το απόλυτο των εννέα νικών. Η εδραίωση του όμως στην βαθμολογία δεν αποδεικνύεται εύκολη, καθώς ακριβώς από πίσω του σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται τόσο η Αρτάκη, όσο και ο Ταμυναϊκός, έχοντας δύο βαθμούς λιγότερους! Από κοντά πάντως εξακολουθεί να συνεχίζει η εντυπωσιακή και πολλά υποσχόμενη φέτος Δροσιά, που κρατά επαφή με την κορυφή και βρίσκεται στο -7, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και στην μάχη που δίνεται στον πάτο της βαθμολογίας, εκεί όπου οι θέσεις κάθε εβδομάδα εναλλάσονται, καθώς από την θέση 11 έως και την θέση 16, υπάρχει απόσταση μόλις τεσσάρων βαθμών.

Σε καλύτερη μοίρα, από την άποψη ότι βαθμολογικά δεν θα μπλέξουν σε περιπέτειες όλη την χρονιά, φαίνονται να είναι η ομάδα της Μακρυκάπας, η οποία και φέτος είναι αρκετά φιλόδοξη και βρίσκεται για την ώρα στην πέμπτη θέση, ενώ τα βλέμματα όλων έχει τραβήξει έως τώρα ο νεοφώτιστος Σταυρός που αυτή την στιγμή ‘φιγουράρει’ στην έκτη θέση και συγκατοικεί εκεί με τους ‘Λύκους’ της Μακρυκάπας. Κρίσιμους βαθμούς στα ‘σακούλια’ τους, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας, έχουν βάλει έως τώρα η ομάδα της Λαμψάκου,  το Μαντούδι, αλλά και η Αιδηψός.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά, τα αποτελέσματα της ένατης αγωνιστικής και το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στην Α’ ΕΠΣΕ:

Τα αποτελέσματα της ένατης αγωνιστικής
Τα αποτελέσματα της ένατης αγωνιστικής
Το πρόγραμμα της δέκατης αγωνιστικής

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ