Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ: Με στόχο το Κύπελλο και την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Κύπρο τελείωσε, το πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου για την φάση των «16» έληξε και ο Δικέφαλος ετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με σκοπό την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.

Οι «ασπρόμαυροι» με καλή εμφάνιση και δίχως να ανεβάσουν σε μεγάλο βαθμό την απόδοση τους, κατάφεραν να επικρατήσουν επί της Καλαμάτας με 2-0 (εκτός έδρας) και να βρίσκονται με το ενάμιση πόδι στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Σαφώς η αποτελεσματικότητα φέρνει ηρεμία στο στρατόπεδο του Δικεφάλου, αλλά και το μηδέν στην εστία, πράγμα που δείχνει την ετοιμότητα των παικτών για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά δίνει και ένα μήνυμα σε αυτά που θα ακολουθήσουν.

Ο στόχος της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος σε αυτήν τουλάχιστον την χρονική περίοδο, μιας και βαθμολογική διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό είναι μεγάλη (12 βαθμοί) και δύσκολα μπορεί να κυνηγήσει κάτι περισσότερο. Όμως, με την καλή προετοιμασία που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, η ικανοποίηση των νικών στην Μεγαλόνησο, αλλά και του «διπλού» στην Καλαμάτα μπορεί να φέρει στις σκέψεις του ΠΑΟΚ την κατάκτηση, προκειμένου να μην μείνει η ομάδα χωρίς κάποιον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Αυτό που θα πρέπει σε πρώτο βαθμό να επικρατήσει είναι η ηρεμία και η αισιοδοξία στους παίκτες ενόψει της συνέχειας, αλλά και στους φιλάθλους, προκειμένου ο οργανισμός να «παλέψει» και να διεκδικήσει όπως κάνει συχνά τα τελευταία χρόνια, το τρόπαιο του Κυπέλλου και σε δεύτερο βαθμό, την καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ