Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

“Χ”αμένοι και οι δύο

Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 1-1 στο ‘Αθανάσιος Διάκος’, με το αποτέλεσμα να μην βολεύει καμία από τις δύο ομάδες και τους Λαμιώτες να είναι σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, καθώς το νέο έτος θα τους βρει στην πρωτελευταία θέση, ενώ η ομάδα των Ιωαννίνων έχει μόλις έναν βαθμό περισσότερο!

ΤΟ ΜΑΤΣ

Σε ένα πρώτο ημίχρονο με ωραίο ρυθμό αλλά χωρίς πολύ μεγάλες ευκαιρίες, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν πιο απειλητικός και έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί στο σκορ με τον Παντελάκη στο 29′, ωστόσο η κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι του Σαράνοφ, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην ανάπαυλα με το σκορ στην ‘λευκή’ ισοπαλία.

Στο δεύτερο μέρος έως και το 60ο περίπου λεπτό, το παιχνίδι ήταν ‘σβηστό’, ωστόσο από εκείνο το σημείο και έπειτα ζωήρεψε αρκετά, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν γκολ και να χάνουν αμφότερες ευκαιρίες. Οι Φθιωτοί ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ στο 66′, όταν ο Μπεχαράνο έπειτα από σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, πετάχτηκε και σκόραρε με όμορφη προβολή, βάζοντας μπροστά τους γηπεδούχους! Η χαρά τους όμως δεν κράτησε ούτε για δέκα λεπτά, καθώς οι Ηπειρώτες έφεραν το ματς στα ‘ίσα’ στο 74′ με αυτογκόλ του Κορνέζου, ο οποίος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, έκανε την προβολή και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Ο ΠΑΣ λίγα λεπτά αργότερα είχε καλή ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα, με τελική του Σταματελόπουλου, ωστόσο η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στην απόλυτη ισορροπία και τελικώς ‘χαλάστηκαν’ και οι δύο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Λαμία: Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοβ, Μπεχαράνο (88′ Βασιλακάκης), Τζανδάρης, Ντε Βινσέντι (65′ Σλίβκα), Νούνιεζ, Γιακουμάκης, Μανούσος (84′ Μπάμπης).

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Σόρια, Πήλιος, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος Λιάσος (72′ Τζίμας), Ριένστρα, Μορέιρα, Παμλίδης, Ροσέρο (17′ Σταματελόπουλος λ.τρ, 86′ Μπάλαν).

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ