Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ: «Διπλό» στη Λαμία και αναμονή του ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη φιλοξενείται από τη Λαμία, προκειμένου να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα (19:30, CosmoteSport 1).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προέρχεται από την επικράτηση επί του Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και θέλει να χτίσει ένα νικηφόρο σερί, παραμένοντας κοντά στην κορυφή.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις λίγες μέρες που είχε στη διάθεσή του τόνισε στους παίκτες την ανάγκη να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο «Αθ. Διάκος», προκειμένου να πάρουν το «τρίποντο». Γι’ αυτό θα πρέπει να τελειώνουν τις φάσεις που δημιουργούν.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τον Βιεϊρίνια, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσει στην γάμπα και θα προφυλαχθεί, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι γνωστοί τραυματίες Τσαούσης, Ελ Καντουρί και Κούρτιτς.

Στα πλάνα του ΠΑΟΚ για την ενδεκάδα δεν αναμένονται εκπλήξεις. Στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Ίνγκασον, Κουλιεράκης στο κέντρο και Σάστρε, Ράφα Σοάρες στα άκρα. Οι Αουγκούστο, Σβαμπ θα πάρουν θέση στα χαφ, ενώ η τριάδα Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς θα παίξει πίσω από τον προωθημένο Ολιβέιρα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ