Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σούπερ Καβάλα με νέο χατ τρικ του νεαρού Καρακώστα! (Video)

Νέα εκπληκτική εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής από τον ταλαντούχο Χρήστο Καρακώστα του ΑΟΚ, η οποία συνοδεύτηκε με το δεύτερό του φετινό χατ τρικ! Ο Θεσσαλονικιός νεαρός φορ-εξτρέμ αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης (αφιερώνοντας τα γκολ στην οικογένειά του και στον κόσμο που τον αγαπάει) και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του για να κατακτήσει τη νίκη με 4-2 κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα και να ανέβει στην 3η θέση του 1ου ομίλου της κατηγορίας. 

Η μαχητικότητα, η οξυδέρκεια και οι έξυπνες τοποθετήσεις του Καρακώστα έδωσαν στην ομάδα της Καβάλας μεγάλη ώθηση, ενώ κέρδισε όλες τις εναέριες μονομαχίες και επέδειξε ενέργειες με απλότητα και μεγάλη σιγουριά στα πόδια του. Κάτι που διακρίνει τον νεαρό ποδοσφαιριστή είναι το transition (η μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο) και σίγουρα είναι κάτι που σπανίζει για επιθετικό. Διακριθέντες επίσης για τους «αργοναύτες» ήταν ο Βαφειάδης, ο Μπιμπισίδης, ο Ρουμπιές, ο Ιορδανίδης και ο Αρχηγός Καζαντζίδης. 

 

Η ομάδα της Καβάλας μπορεί να κοιτάει και πιο ψηλά φέτος καθώς αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά θέλει οπωσδήποτε βελτίωση στην αμυντική λειτουργία τους καθώς η αδράνειά της κόστισε δύο φορές την ισοφάριση. Επόμενο ματς για την μακεδονική ομάδα στην έδρα της Αλεξανδρούπολης FC (14/01, 15:00), ενώ ο Αστέρας υποδέχεται τον Άρη Αβάτου (14/01, 15:00).

 

Το φιλμ της αναμέτρησης:

  • Στο 7′ ο Χρήστος Καρακώστας με κοντινό πλασέ ανοίγει το σκορ, ύστερα από κόρνερ του Ιορδανίδη.
  • Στο 10′ οι φιλοξενούμενοι ισοφαρίζουν με πλασέ του Τσολάκη.
  • Στο 22′ ο Καρακώστας αξιοποιεί την σέντρα του Δημητρακούδη και γράφει το 2-1.
  • Στο 52′ ο Αγροτικός Αστέρας ισοφαρίζει ξανά με δυνατό σουτ του Ζήση.
  • Στο 53′ ο Καρακώστας πετυχαίνει χατ τρικ και δίνει ξανά προβάδισμα στον ΑΟΚ!
  • Στο 78′ έπειτα από πάσα του Ρουμπιέ, ο Ιορδανίδης με ωραίο σουτ διαμορφώνει το τελικό 4-2.

 

ΑΟΚ: Σταθάκης, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης, Καρακώστας, Βαφειάδης, Σαλπιγγίδης Ιορδανίδης, Ρουμπιές. Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι: Μπαρέττας, Γερογιάννης, Κατσαμάγκας, Μαγκαφίνης, Κατσέτης.

Αγροτικός Αστέρας: Ψωμιάδης, Φετεινίδης, Νιαζίπογλου, Αιχμαλωτίδης, Θεοδωρίδης, Πέριτς, Τσολάκης, Λεσάι, Ζήση, Ζουλούμης, Φασουλάκος. Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι: Νίκος, Κωτσούλας, Γαβαλίδης, Καλεμκερίδης, Βασύλλας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ