Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Wout Weghorst: Ο αντικαταστάτης του Ronaldo

Σύμφωνα πάντα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Fabrizio Romano Besiktas Burnley και Manchester United ήρθαν σε συμφωνία μεταξύ τους και ο 30χρονος Ολλανδός θα αγωνίζεται με την φανέλα των ”κόκκινων διαβόλων” μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Weghorst έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό του ποδοσφαίρου στο φετινό Παγκόσμιο κύπελλο όταν στο ματς απέναντι στην Αργεντινή σκόραρε δύο φορές και έστειλε το ματς στην παράταση.

Ο Ολλανδός αγωνιζόταν την φετινή σεζόν στην Besιktas με την μορφή δανεισμού από την Burnley σημειώνοντας στο Τουρκικό πρωτάθλημα 9 γκολ σε 18 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Besiktas συμφώνησε να διακόψει τον δανεισμό του και ο Weghorst επιστρέφει στην Αγγλία για να αγωνιστεί με την φανέλα της Manchester United μέχρι το τέλος της σεζόν ξανά με την μορφή δανεισμού. Οι ”κόκκινοι διάβολοι” θα πληρώσουν το ποσό των 3.000.000 ευρώ στην Burnley για να τον φέρουν στο Old Trafford. Μάλιστα ο Ολλανδός φαίνεται να τηρεί τα κριτήρια του Eric Ten Hag ο οποίος έψαχνε έναν αναπληρωματικό επιθετικό που θα ήταν είτε ελεύθερος, είτε θα ερχόταν με την μορφή δανεισμού στην ομάδα.

Από την άλλη η Besiktas βρήκε τον αντικαταστάτη του Weghorst στο πρόσωπο του Vincent Aboubakar. Ο 30χρόνος αρχηγός την Εθνικής Καμερούν, έμεινε ελεύθερος από την Al-Nassr η οποία τον αποδέσμευσε ώστε να μπορέσει να πάρει την θέση του ο Cristiano Ronaldo ως ξένος παίχτης. Ο Aboubakar έχει έρθει σε συμφωνία με την Besiktas η οποία θα είναι και η νέα ποδοσφαιρική του στέγη.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ