Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ανεβαίνει βαθμολογικά!

12η αγωνιστική

Ηρακλής – ΠΑΟΚ Β’ 1-0

Εμφανώς καλύτερος και πιο κινητικός επιθετικά παρουσιάστηκε ο Ηρακλής στο πρώτο μέρος! Ο «Γηραιός» προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Βιτλής από τα αριστερά με όμορφη σέντρα βρήκε τον Γιουμπιτάνα, ο οποίος με φαλτσαριστή κεφαλιά πέτυχε το 1-0! Οι γηπεδούχοι απείλησαν επίσης με τα σουτ των Άλεξιτς (18’), Τομάς (23’) και Πατράλη (39’) ωστόσο σε όλες τις περιπτώσεις ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, ο Μπαλωμένος, αποσόβησε τους κινδύνους! Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν απειλητικοί μόνο στο 31ο λεπτό, όταν το σουτ του Τασιούρα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο «Γηραιός» ήλεγξε τον ρυθμό και δημιούργησε δύο καλές φάσεις με τους Τόμας (65’) και Βιτλή (82’), αλλά ο Μπαλωμένος ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του! Από την άλλη ο ΠΑΟΚ Β’ έκανε δύο τελικές προσπάθειες με τους Σμυρλή (74’) και Γρόσδη (90’+3’), όμως ήταν αρκετά άστοχες, μην ανησυχώντας ιδιαίτερα τον Βελλίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ηρακλής: Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Κωστούλας, Βιτλής, Τότσκα (71’ Κουντουριώτης), Ντ.Σίλβα, Πατράλης (87’ Δόρης), Γιουμπιτάνα (87’ Κόκκορης), Τόμας, Άλεξιτς (80’ Παπαστεριανός)

ΠΑΟΚ Β’: Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης (32’ Γρόσδης), Μιχαηλίδης, Μορικέλι (80’ Παναγιώτου), Ουεντραόγκο, Γιαξής (80’ Βασιλειάδης), Τασιούρας, Σπυρίδης (46’ Τζίμας), Σπυράκος (63’ Σμυρλής), Μπράντονιτς

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ