Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Premier League: Πρόγραμμα 21ης αγωνιστικής (videos)

Blackjack κάνει αυτό το σαββατοκύριακο το αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και εμείς προετοιμαζόμαστε για ακόμα μια αλληλουχία δυνατών στιγμών και θεάματος.

Πριν από όλα βέβαια αξίζει να αναφέρουμε ότι δράση για το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου υπήρξε και μεσοβδόμαδα, με τις ομάδες του Μάντσεστερ να αντιμετωπίζουν δύο από τις ομάδες του Λονδίνου. Συγκεκριμένα, η Γιουνάιτεντ ταξίδεψε στο Selhurst Park για να αντιμετωπίσει την Κρίσταλ Πάλας και η Σίτι υποδέχθηκε την Τότεναμ στο Etihad.

Κρίσταλ Πάλας – Μαν. Γιουνάιτεντ 1-1

Χωρίς πάρα πολλές μεγάλες φάσεις εξελίχθηκε το παιχνίδι που όμως είχε τη Γιουνάιτεντ σε ρόλο καθοδηγητή των εξελίξεων και την Πάλας από την άλλη να προσπαθεί με καίρια χτυπήματα να πάρει το μάξιμουμ από τον αγώνα. Δύο σπουδαίες αποκρούσεις του Ντε Χέα σε συνδυασμό σε συνδυασμό με ένα δοκάρι της “έκοψαν την όρεξη” και αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας. Στον οποίο για να φτάσουμε χρειάστηκαν μια άριστα εκτελεσμένη τριγωνομετρική επίθεση όπου η μπάλα κινήθηκε αστραπιαία για να καταλήξει στο 44ο λεπτό στα δίχτυα του Γκουάιτα από τα πόδια του Φερνάντες και ένα καταπληκτικό φάουλ του Ολίσε στο 90 + 1′, ο οποίος χάρισε τον 13ο βαθμό στην ομάδα του σε αναμέτρηση κατά την οποία αυτή βρισκόταν πίσω στο σκορ.

Μαν. Σίτι – Τότεναμ 4-2

Μάντσεστερ Σίτι – Τοτεναυ και ματς ροντέο στο Etihad. Αφού οι δύο ομάδες για ακόμα μια φορά έδειξαν για ακόμα μια φορά στις μεταξύ τους συναντήσεις να έχουν διάθεση για ποδόσφαιρο και όχι για τακτική. Έτσι βρεθήκαμε από το 0-2 του δευτέρου λεπτού των καθυστερήσεων του ημιχρόνου στο 3-2 του 63ου και το 4-2 του 90ου λεπτού. Για να τα βάλουμε όμως σε μια σειρά αρκεί να πούμε ότι ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι άνοιξε το σκορ 44ο λεπτό μετά από λάθος στην ανάπτυξη των “πολιτών”. Ακολούθησε ο το τέρμα του Έμερσον μόλις τρία λεπτά μετά και από πολύ παράδοξη ανάπτυξη των “σπιρουνιών” που και χάρη στη επιμονή του Χάρι Κέιν επιβάλλονταν της Σίτι στο ημίχρονο. Τίποτα όμως δεν είχε τελειώσει εκεί. Αφού οι “πολιτες” έγιναν “ταύροι” και ισοπέδωσαν σε μόλις δύο λεπτά το όποιο προβάδισμα των αντιπάλων τους. Άλβαρεζ αρχικά στο 51′ και Χάαλαντ στο 53′ έφεραν τον αγώνα στην ισορροπία. Τη νίκη για την “μαινόμενη” στο δεύτερο μέρος Σίτι σφράγισε ο φοβερός και τρομερός Ριάντ Μαχρέζ που δεν αρκέστηκε στην ασίστ που έβγαλε στον στο δεύτερο γκολ αλλά κυνήγησε και πέτυχε και δύο δικά του κάνοντας την αρχή στο 63′ και ολοκληρώνοντας το έργο του στο 90′.

Αξιζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πλησίασε στους 5 βαθμούς την Άρσεναλ και απομακρύνθηκε σε απόσταση μιας νίκης από τη συμπολίτισσα της.

Πάμε όμως τώρα και στα φρέσκα “κουλούρια”, διότι σε λίγες ώρες θα δοθεί στο Anfield και τον αγώνα ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι το εναρκτήριο λάκτισμα της 21ης αγωνιστικής, της οποίας το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Πρόγραμμα 21ης αγωνιστικής:

21/1 Λίβερπουλ – Τσέλσι 14:30

21/1 Μπόρνμουθ – Ν. Φόρεστ 17:00

21/1 Λέστερ – Μπράιτον 17:00

21/1 Σαουθάμπτον – Άστον Βίλα 17:00

21/1 Γουέστ Χαμ – Έβερτον 17:00

21/1 Κρ. Πάλας – Νιούκαστλ 19:30

22/1 Λιντς – Μπρέντφορντ 16:00

22/1 Μαν. Σίτι – Γουλβς 16:00

22/1 Άρσεναλ – Μάν. Γιουνάιτεντ 18:30

23/1 Φούλαμ – Τότεναμ 22:00

Όπως προκύπτει και από μια πρόχειρη ματιά το σαββατοκύριακο αυτό προσφέρεται για “ανακατέματα” στην τράπουλα που με το πέρας της αγωνιστικής μπορεί να έχει αλλάξει μορφή σημαντικά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ