Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στην Αριδαία «κόπηκε» το σερί!

12η αγωνιστική:

Αλμωπός Αριδαίας – Νίκη Βόλου 2-2

Όμορφο ποδοσφαιρικό παιχνίδι διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο της Αριδαίας μπροστά σε περίπου 250 φιλάθλους της Νίκης Βόλου που έκαναν την εκδρομή μέχρι την πόλη της Πέλλας, βλέποντας όμως την αγαπημένη τους ομάδα να χάνει έδαφος όσον αφορά τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης! Οι κυανόλευκοι, που μετρούσαν πέντε σερί νίκες, σήμερα δεν τα κατάφεραν απέναντι στον αξιόμαχο Αλμωπό!

Αμφότερες οι ομάδες έπαιξαν ανοιχτά δίχως σκοπιμότητες και πρόσφεραν αρκετά γκολ στους θεατές, με τη Νίκη Βόλου να βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας (20 βαθμοί) και τον Αλμωπό να είναι στην 9η θέση (15 βαθμοί).

Τα γκολ του αγώνα:

14’ Όμορφη σέντρα του Μιράντα και ο προωθημένος Δεληζήσης από τη μικρή περιοχή με κεφαλιά πετυχαίνει το 0-1 για τη Νίκη!

29’ Έπειτα από γέμισμα μέσα στην περιοχή της Νίκης, ο Σουλιώτης εκμεταλλεύεται τη σύγχυση και από πολύ κοντά ισοφαρίζει για τον Αλμωπό σε 1-1!

38’ Νέα στημένη φάση προς την περιοχή της Νίκης, η μπάλα στρώθηκε στον Τσιμπούκα, που με μονοκόμματο σουτ πέτυχε την ανατροπή για τον Αλμωπό κάνοντας το 2-1!

77’ Ο Κυριακίδης εξαπέλυσε ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή γωνία του Ντόκιτς ισοφαρίζοντας για τη Νίκη σε 2-2!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αλμωπός Αριδαίας: Ντόκιτς, Μανωλάκης, Τσιμπούκας, Σουλιώτης, Ασλαμπάνογλου,  Ρίβας (67’ Μπρέγκνα) (89’ Καρυπίδης), Έππας (89’ Πόποβιτς), Κέρθι, Παρασκευάς, Πέττας (76’ Λεσάι), Παπαδόπουλος

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Ανδρέου, Δεληζήσης, Δημητρίου (67’ Κυριακίδης), Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης (57’ Τζιώρας), Τσουκαλάς (86’ Κριμιτζάς), Μιράντα, Ροχάνο (46’ Μιλούνοβιτς), Σιαφά

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ