Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Ρουπ

Ο Άρης τις τελευταίες μέρες χτυπήθηκε από πολλά. Οδυνηρός αποκλεισμός -με τον τρόπο που ήρθε- στα προημιτελικά του Κυπέλλου, πώληση του Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό και το κερασάκι σε αυτή την τούρτα αποτυχίας, ο σοβαρός τραυματισμός του Μανού Γκαρσία, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και χάνει την σεζόν.
Έτσι, οι ‘κίτρινοι’ από την μία μέρα στην άλλη έμειναν ‘γυμνοί’ στις θέσεις της επίθεσης, χάνοντας έναν πολύ σημαντικό παίχτη όπως είναι ο Μαντσίνι, αλλά και ακόμη έναν υπερπολύτιμο παίχτη όπως είναι ο Μανού Γκαρσία. Έτσι ο Άρης κινήθηκε αστραπιαία στην μεταγραφική αγορά και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει με τους ‘κίτρινους’ ο Γερμανός μέσος Λούκας Ρουπ, ο οποίος με την εμπειρία του και την ποιότητα του θα δώσει πολύτιμες βοήθειες τόσο στο ‘8’ όσο και στο ’10’.
Ο Ρουπ αγωνιζόταν τα τελευταία τρία χρόνια στην Νόριτς, με την οποία αγωνίστηκε και στην Premier League, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα των: Στουτγάρδη, Πάντεμπορν, Γκλάντμπαχ, Χόφενχαϊμ και φυσικά της Καρλσρούης, από την οποία και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα. Πλέον έρχεται στην Θεσσαλονίκη για να ενισχύσει την ομάδα του Άρη και να δώσει βοήθειες ενόψει και των πλέι – οφ!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ