Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Anthony Gordon: Επίσημα παίχτης της Newcastle

Σύμφωνα πάντα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Fabrizio Romano, παίχτης της Newcastle πρέπει να θεωρείται ο 21χρονος Anthony Gordon καθώς Newcastle και Everton ήρθαν σε συμφωνία ώστε να τους παραχωρήσουν τον παίχτη.

Η Newcastle εδώ και μέρες προσπαθούσε να έρθει σε συμφωνία με την Everton, καθώς τα ”ζαχαρωτά” δεν είχαν σκοπό να πουλήσουν το ”αστέρι” της ομάδας τους. Ωστόσο, ο ίδιος ο Gordon εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει την τωρινή μεταγραφική περίοδο απουσιάζοντας μάλιστα από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας.

Για να τον φέρουν στο St. James Park, οι ”καρακάξες” δαπάνησαν 40.000.000 λίρες ενώ το κόστος της μεταγραφής μπορεί να φτάσει μέχρι τις 45.000.000 λίρες. Τις επόμενες ώρες o 21χρονος εξτρεμ θα ταξιδέψει στο Newcastle προκειμένου να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το πολυετές συμβόλαιο που του πρόσφερε η νέα του ομάδα.

Οι τελευταίες μέρες στο Goodison Park δεν είναι και οι καλύτερες, καθώς λίγες μέρες μετά την απόλυση του Frank Lampard, τα ”ζαχαρωτά” χάνουν και τον καλύτερό τους παίχτη, όλα αυτά την στιγμή που στο πρωτάθλημα η Everton βρίσκεται στην 19η θέση και παλεύει για την παραμονή της στην Premier League.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ