Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Joao Cancelo: Αποχωρεί από τους ”Πολίτες”, μετακομίζει στην Βαυαρία

Σύμφωνα με τους έγκυρους δημοσιογράφους Fabrizio Romano και David Ornstein, παίχτης της Bayern München πρέπει να θεωρείται ο Joao Cancelo καθώς οι Βαυαροί φαίνεται να έχουν έρθει σε συμφωνία με τους ”πολίτες” ώστε να τους παραχωρήσουν τον παίχτη με μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο 28χρονος Πορτογάλος φαίνεται να μην έχει και της καλύτερες σχέσεις τον τελευταίο καιρό με τον προπονητή της ομάδας Pep Guardiola καθώς μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχει μειωθεί ο χρόνος συμμετοχής του κάτι που δυσαρεστεί τον παίχτη.

Η Bayern από την δικιά της την μεριά, προχωρά σε μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση και είναι έτοιμη να φέρει στο Μόναχο τον Cancelo. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Cancelo θα σταλθεί ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως μέσα στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχει οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι. Αν η Bayern αποφασίσει πως θέλει να κρατήσει τον Cancelo, θα πρέπει να πληρώσει το ποσό των 70.000.000 λιρών.

Τις επόμενες ώρες, ο Cancelo θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Οι Βαυαροί προχωράνε στην συγκεκριμένη κίνηση για δύο λόγους. Πρώτον ο Mazraoui είναι τραυματίας και από ότι φαίνεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετές εβδομάδες και δεύτερον ο Pavard δεν είναι και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση με το συμβόλαιό του να λήγει το φετινό καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από την ομάδα με την Barcelona να ”γλυκοκοιτάζει” την περίπτωσή του.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ