Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Marcel Sabitzer: Στο Manchester μέχρι το τέλος της σεζόν (video)

Σύμφωνα πάντα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Fabrizio Romano, παίχτης της Manchester United πρέπει να θεωρείται ο Marcel Sabitzer καθώς οι ”κόκκινοι διάβολοι” ήρθαν σε συμφωνία με τους ”Βαυαρούς” ώστε να τους παραχωρήσουν τον παίχτη με μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Sabitzer έχει συμβόλαιο με την Bayern μέχρι το 2025 και φέτος έχει 24 συμμετοχές με την φανέλα των βαυβαρών, ωστόσο ο Julian Nagelsmann δεν του δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Η United και η Chelsea ήταν οι δύο ομάδες οι οποίες προσπαθούσαν να έρθουν σε συμφωνία με την Bayern ώστε να τους παραχωρήσουν τον παίχτη και στο τέλος νικητές βρήκαν οι ”κόκκινοι διάβολοι”.

Με τον τραυματισμό του Eriksen, ο οποίος θα μείνει εκτός 3 μήνες, η United έψαχνε ενίσχυση για το κέντρο της και φαίνεται πως ο Sabitzer είναι η κατάλληλη επιλογή. Οι ”κόκκινοι διάβολοι” θα φέρουν τον 28χρονο Αυστριακό με μορφή δανεισμού χώρις να υπάρχει κάποια οψιόν αγοράς.

Αυτήν την ώρα ο Sabitzer βρίσκεται στο Manchester ώστε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ