Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δόξα Ασσήρου: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του Ανδρέα Τρόκα – Xάνει το υπόλοιπο της σεζόν! (pics)

Μπορεί η Δόξα Ασσήρου να κέρδισε το Κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον Παύλο Μελά, όμως το παιχνίδι πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς επισκιάστηκε από το σοβαρό τραυματισμό του παίκτη της Ασσήρου Ανδέα Τρόκα!


 

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ο Τρόκας δέχτηκε ένα μαρκάρισμα και έπεσε στο χόρτο σφαδάζοντας από τους πόνους. Κάπου εκεί ίσως και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να κατάλαβε πως μπορεί να είναι κάτι σοβαρό!

Ο ποδοσφαιριστής την επόμενη ημέρα έκανε μαγνητική τομογραφία για να εκτιμηθεί η ζημιά στο γόνατό τους και δυστυχώς τα νέα δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικά, καθώς η μαγνητική έδειξε ολική ρήξη χιαστού που σημαίνει πως το επόμενο 20αήμερο θα υποβληθεί σε επέμβαση.
Ο Τρόκας είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα λείψει πολύ από την ομάδα το επόμενο διάστημα, αλλα συνάμα είναι και ένας δυνατός χαρακτήρας και θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός!

Επικοινωνία μεταξύ άλλων είχε και ο «Αθλητικός Κόσμος» με τον ποδοσφαιριστή όπου μας είπε τα εξής: 

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την στήριξη και νιώθω ευγνώμων και τυχερός που ανήκω στην οικογένεια της Δόξας Ασσήρου..Από εκεί και πέρα εγώ θα στηρίξω την προσπάθεια των συμπαικτών μου και θα είμαι δίπλα τους.
Όλοι μαζί θα καταφέρουμε τους στόχους μας!»

Όπως ήταν φυσικό οι άνθρωποι της Δόξας Ασσήρου και όχι μόνο, στέκονται από την πρώτη στιγμή δίπλα στον παίκτη και θα είναι εκεί σε ότι χρειαστεί. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι της Δόξας Ασσήρου, αλλά είμαστε σίγουροι πως να επανέλθει και θα φορέσει και πάλι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, δίνοντας τις μάχες του στους αγωνιστικούς χώρους.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε και την ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο της Δόξας Ασσήρου μέσω των “social media” :

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ