Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παρουσιάστηκε η Haas VF-23

Η Αμερικάνικη ομάδα κυκλοφόρησε ψηφιακές εικόνες του νέου μονοθεσίου, με την ονομασία VF-23. Είναι η πρώτη παρουσίαση για το 2023, με την Red Bull Racing να είναι η επόμενη σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη στις 3 Φεβρουαρίου.

Η VF-23 θα “πατήσει” πίστα σε γυρίσματα στο Silverstone στις 11 Φεβρουαρίου πριν από την έναρξη των επίσημων δοκιμών στο Μπαχρέιν στις 23 Φεβρουαρίου. Το δίδυμο των πιλότων αποτελείται από τους Magnussen και Hulkenberg.

«Προφανώς συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό όλων γύρω από την αποκάλυψη του μονοθεσίου», δήλωσε ο διευθυντής της ομάδας Gunther Steiner.

«Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ένα checkpoint στο ημερολόγιο πριν από τη σεζόν, που σημαίνει ότι είμαστε ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στο να κάνουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε να κάνουμε, και αυτό είναι οι αγώνες».

«Μου αρέσει η ζωηράδα, είναι αναμφισβήτητα μια πιο ανεβασμένη και εκσυγχρονισμένη εμφάνιση που ταιριάζει καθώς περνάμε σε μια νέα εποχή μαζί με τη MoneyGram ως συνεργάτη».

«Είναι μια συναρπαστική εποχή του χρόνου για τη F1 και είναι υπέροχο που βγαίνουμε πρώτοι από την πύλη για να επιδείξουμε τη ζωηρότητά μας, αλλά η προσοχή μας είναι σταθερά στο να φέρουμε το VF-23 σε τροχιά και να προετοιμαστούμε για την επόμενη σεζόν. Έχουμε πραγματικά κάτι να φτιάξουμε μετά την περσινή χρονιά».

«Όλος ο οργανισμός έχει δουλέψει σκληρά για να φτάσει σε αυτό το σημείο, και προφανώς στον Kevin και τον Nico έχουμε δύο αποδεδειγμένα ταλέντα στο να πετύχουμε πόντους. Ανυπομονώ να ξεκινήσω».

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας Gene Haas κατέστησε σαφές ότι ο στόχος είναι να τερματίσει πιο τακτικά στους βαθμούς αυτή τη σεζόν.

«Ήμουν πολύ χαρούμενος που καλωσόρισα τη MoneyGram ως συνεργάτη για τη σεζόν 2023 και μετά», δήλωσε ο Haas.

«Προχωράμε σε μια νέα σεζόν που στηρίζεται από κάποιες δυνατές επιδόσεις της ομάδας πέρυσι και την επιστροφή σε κερδισμένους βαθμούς».

«Ο στόχος για τη σεζόν του 2023 είναι φυσικά να το κάνουμε αυτό με μεγαλύτερη συνέπεια και με τον Kevin Magnussen και τον Nico Hulkenberg σίγουρα πιστεύω ότι έχουμε έναν έμπειρο οδηγό που είναι περισσότερο από ικανός να προσφέρει αυτούς τους βαθμούς την Κυριακή».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ