Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Milan Skriniar: Αποχωρεί το καλοκαίρι για την πόλη του φωτός

Όπως επιβεβαιώθηκε και από τον έγκυρο δημοσιογράφο Fabrizio Romano, ο Milan Skriniar θα αποχωρήσει από το Μιλάνο το καλοκαίρι.

Ο 27χρονος Σλοβάκος έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Paris Saint Germain και το καλοκαίρι θα μετακομίσει μόνιμα στο Παρίσι.

Η Pari από το προηγούμενο καλοκαίρι προσπαθούσε να φέρει τον Skriniar στο Parc des Princes προσφέροντας στην Inter το ποσό των 60.000.000 ευρώ με τους ”nerazzurri” να απορρίπτουν την πρόταση των Γάλλων.

Το συμβόλαιο του Skriniar έληγε το φετινό καλοκαίρι και η Pari ήρθε σε συμφωνία με το παίχτη ώστε να αφήσει το Μιλάνο και να μετακομίσει στο Παρίσι.

Οι Παριζιάνοι όμως, ήθελαν να φέρουν τον Skriniar την τωρινή μεταγραφική περίοδο και ήταν πρόθυμη να δώσουν 20.000.000 την Inter ώστε να τον αφήσουν να έρθει στο Παρίσι. Η Inter από την μεριά της είχε δηλώσει πως θα άφηνε τον Skriniar να φύγει μόνο αν έβρισκαν τον κατάλληλο αντικαταστάτη του.

Τελικά ο ίδιος ο Skriniar αποφάσισε να αποχωρήσει από το Meazza το καλοκαίρι ολοκληρόνωντας την σεζόν του στο Μιλάνο.

Όπως και να έχει όμως, στο τέλος την σεζόν ο Σλοβάκος θα αποχωρήσει από το Μιλάνο με προορισμό το Παρίσι με την Pari να ξοδεύει για την μεταγραφή του 0 ευρώ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ