Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Φιλικό εγρήγορσης!

Εν μέσω αναστολής του πρωταθλήματος της SL2 και προκειμένου οι ομάδες να κρατηθούν σε φόρμα, στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης η Νίκη Βόλου αντιμετώπισε σε φιλικό τον Ηρακλή Λάρισας παίζοντας τον αγώνα σε τέσσερα 30λεπτα (σύνολο 120 λεπτά)!

Οι δύο προπονητές δοκίμασαν πρόσωπα και σχηματισμούς χρησιμοποιώντας όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές τους.

Για την ιστορία της αναμέτρησης η Νίκη Βόλου επικράτησε με σκορ 2-1.

Ο νεαρός Ουρουγουανός εξτρέμ Ολαϊζόλα με όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 20ο λεπτό. Οι «κυανόλευκοι» πέτυχαν το 2-0 με διαγώνιο σουτ του Τζιώρα στο 104’, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Ηρακλή Λάρισας μείωσαν το σκορ στο 108’ με τον Συρεγγέλα!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Για τη Νίκη Βόλου δύο 30λεπτα έπαιξαν οι: Μπουργάνης, Κάσσος, Αναστασίου, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης, Ολαϊζόλα, Κρητικός, Σιαφά και στο υπόλοιπο ματς οι: Μπουργάνης (91’ Μισυρλής), Λογαράς, Δεληζήσης, Μπάλλας, Κουτσιμπάνας, Κριμιτζάς (115’ Μορέιρα), Μέτσε, Γαβριηλίδης, Μιράντα, Ροχάνο, Τζιώρας

Για τον Ηρακλή Λάρισας αγωνίστηκαν οι : Φαρμάκης (61’ Παπαγιάννης), Γκαλίτσιος (53’ Μπαλαμώτης), Λεσάι (39’ Χριστίδης), Κέρι (39’ Μπόσιο), Χατζής (100’ Παϊτέρης), Λίταινας (78’ Σούμπασι), Γκουγκούδης, Γιαννίτσης (83’ Μπάμης), Τσουμάνης (60’ Συρεγγέλας), Καμπέρης (90′ Ντάτσι), Τασιουλής (60’ Ζαφειρίου)

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ