Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Αυτοκτονία» στην Τρίπολη πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε 2-0 στην Τρίπολη, κρατούσε μέχρι το 90′ την νίκη, όμως ο Αστέρας με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, σόκαρε τους Θεσσαλονικείς και τον ανάγκασε να αφήσει δύο βαθμούς πριν το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και “πίεσε” για ένα γκολ, το οποίο και βρήκε στην πρώτη του καλή φάση στο ματς. Από κόρνερ, ο Νάσμπεργκ πήρε την κεφαλιά, η μπάλα έφθασε στον Ολιβέιρα, που την γύρισε ξανά προς τον συμπαίκτη του, για να πλασάρει αυτός από πολύ κοντά και να κάνει το 1-0 στο ματς. Ο Δικέφαλος πέτυχε το 2-0 στο 82′ με τον Τόμας, μετά από εξαιρετική σέντρα του Σοάρες, αλλά το ματς δεν είχε τελειώσει.

Ο Αστέρας βρήκε το κουράγιο να αντιδράσει και αφού διαμόρφωσε το 2-1 με τον Σίτο στο 90′, πήρε την ισοπαλία με την κεφαλιά του Ατιένθα στο 94′.

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος,Γκαρθία (46’ Γκαρντάφσκι), Καστάνιο, Ατιένθα, Άλβαρες (87′ Τασουλής), Αλάγκμπε, Σανταφέ (70’ Προύντζος), Ριέρα (77’ Τιλίκα), Κρέσπι, Σίτο, Μπαράλες (87′ Κωστέας).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε (88′ Κεντζιόρα), Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Αουγκούστο (88′ Φιλίπε Σοάρες), Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας (68’ Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς (77’ Τάισον), Ολιβέιρα (68’ Μπράντον).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ