Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Με τα “Χίλια-Χείλια” ο Ιμπραΐμοβιτς στην Λάρισα!

Έμπνευση για τον Θεσσαλικό κάμπο φαίνεται να έχει ο Σουηδός στράικερ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με “άγριες” επιχειρηματικές διαθέσεις. 

Σαν κεραυνός εν αιθρία χτύπησε την Θεσσαλία και την πόλη της Λάρισας η επιχειρηματική κίνηση, του επιθετικού της Μίλαν, με την δημιουργία γηπέδων Padel. Το νέο αυτό άθλημα φαίνεται πώς έχει ενθουσιάσει τον Ιμπραΐμοβιτς εδώ και 2 χρόνια, οδηγώντας τον σε επενδύσεις για αθλητικές εγκαταστάσεις στην Σουηδία στην Ιταλία, τώρα και στην Λάρισα.

Με σκοπό την ανάπτυξη των ήδη υπαρχόντων Padel Clubs, σύμφωνα με τον onlarissa.gr, η εταιρία του Ζλάταν, “Padel Zenter”, ενοικίασε 13,8 στρέμματα γης, κοντά στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, για την στέγαση του νέου του εγχειρήματος. Πρόκειται για την δημιουργία 18 κλειστών γηπέδων Padel, στον χώρο που παλαιότερα στεγαζόταν η “Μέκκα” της διασκέδασης των Λαρισαίων, το νυχτερινό κέντρο “Χίλια-Χείλια”. Τα, κάποτε, εκατοντάδες γαρύφαλλά από τους θαμώνες του κέντρου, θα αντικατασταθούν από μπάλες padel και ανάλογο εξοπλισμό. Η συμφωνία αυτή ανάμεσα στον Ζλάταν και τον “μετρ της διασκέδασης”, Τάκη Ντελή, θα έχει ως αποτέλεσμα την οικοδόμηση της μεγαλύτερης αθλητικής εγκατάστασης στην Λάρισα και σε όλη Θεσσαλία.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ