Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γιώργος Κούτσιας: Ετοιμάζει βαλίτσες με προορισμό το Chicago

Έπειτα από αρκετές συζητήσεις, η ομάδα του MLS Chicago Fire ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ ώστε να τους παραχωρήσουν τον 19χρονο επιθετικό Γιώργο Κούτσια.  

Η Chicago Fire προσπαθούσε τις τελευταίες ώρες να έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση του ΠΑΟΚ ώστε να τους παραχωρήσουν τον Γιώργο Κούτσια. Η ομάδα του Σικάγο είχε καταθέσει πρόταση για τον Κούτσια με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Ο Κούτσιας είχε δώσει θετική απάντηση ώστε να αγωνιστεί στο MLS και το μόνο που έμενε ήταν να έρθουν σε συμφωνία οι δύο ομάδες. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του MLS και ο 19χρονος ετοιμάζει βαλίτσες ώστε να ταξιδέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο Κούτσιας την φετινή σεζόν αγωνιζόταν δανεικός στον Βόλο, πραγματοποιώντας συνολικά 24 εμφανίσεις πετυχαίνοντας 4 γκολ ενώ μοίρασε και 1 ασίστ. Ο δανείσμος του θα διακοπεί και ο παίχτης, τις επόμενες μέρες, θα ταξιδέψει στην Αμερική για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο ΠΑΟΚ θα βάλει στα ταμεία του 2.500.000 ευρώ συν τα μπόνους, ενώ θα υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης το οποίο ανέρχεται στο 20%. Ο 19χρονος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με 500.000 ευρώ ετήσιες απολαβές.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ