Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Απόλυτα πετυχημένη η επέμβαση του Ανδρέα Τρόκα στο χιαστό!

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα ο Ανδρέας Τρόκας ήταν ο μεγάλος άτυχος, καθώς υπέστη ολική ρήξη χιαστού στο δεξί του γόνατο, στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Παύλο Μελά.


Την περασμένη Τρίτη ο Ανδρέας πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και υποβλήθηκε σε επέμβαση στο δεξί του γόνατο, με την επέμβαση να χαρακτηρίζεται άκρως πετυχημένη.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Δόξας Ασσήρου αποτελούσε το βασικό γρανάζι της ομάδας με πολύ καλές παρουσίες τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο της ΕΠΣΜ. Όλοι στο στρατόπεδο της Ασσήρου είναι σίγουροι πως θα επανέλθει πλήρως σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα συνεχίσει να προσφέρει τα μέγιστα στην Άσσηρο.

Από εδώ και πέρα αρχίζει το «δύσκολο» κομμάτι για την αποκατάσταση του ποδοσφαιριστή της Δόξας Ασσήρου, έτσι ώστε να επανέλθει και πάλι στα γήπεδα υπολογίζοντας ένα διάστημα περίπου 6 μηνών που αποτελέι τον ελάχιστο χρόνο μέχρι την επάνοδο σε αθλητικές δραστηριότητες.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στην Βιοκλινική Θεσσαλονίκης από τον Ορθοπαιδικό Χειρουργό κ. Ράλλη Αθ. Ιωάννη, τον οποίο και θέλει να ευχαριστήσει το σωματείο της Ασσήρου για την εγχείρηση στον ποδοσφαιριστή της. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση που έβγαλε η Δόξα Ασσήρου σχετικά με τον Ανδρέα Τρόκα: 

Ο «Αθλητικός Κόσμος» εύχεται επίσης ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της Δόξας Ασσήρου και σύντομα να επιστρέψει υγιής και ακόμη καλύτερος στην οικογένεια της Ασσήρου.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ