Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Πότερ που είναι κοντά στην έξοδο και το “βλέμμα” της Τσέλσι προς τον Ζιντάν

Όσο και να επιμένουν στην Τσέλσι, πως ο Γκράχαμ Πότερ θα τελειώσει την σεζόν στους “μπλε”, τα τελευταία αποτελέσματα το κάνουν πολύ δύσκολο και η ομάδα του Λονδίνου έχει ήδη ξεκινήσει να ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της Τσέλσι, που έχει να κερδίσει πάνω από ένα μήνα, (από το ματς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας με 1-0), έχουν φέρει τον Γκράχαμ Πότερ σε πολύ δύσκολη θέση, όσον αφορά το μέλλον του στους “μπλε”. Η ήττα-σοκ κόντρα στην Σαουθάμπτον με 0-1, ήρθε να προστεθεί στα αρνητική πορεία της Τσέλσι, να προβληματίσει τους ανθρώπους της ομάδας και να εξοργίσει τους φιλάθλους της, οι οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει να εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους, μέσω του #PotterOut.

Όσο και να συνεχίζει να διαβεβαιώνει η Τσέλσι πως ο Πότερ θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ως το τέλος της σεζόν, οι πράξεις της δεν το δείχνουν. Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο, (πρώην προπονητής των Τότεναμ και Παρί Σεν Ζερμέν) φαίνεται να δέχτηκε πρόταση από την Τσέλσι, αλλά την αρνήθηκε σεβόμενος το παρελθόν του στα “Σπιρούνια”.

Έτσι, έρχεται να προστεθεί το τελευταίο δημοσίευμα του “Football Insider”, το οποίο αναφέρει πως στην Τσέλσι έχουν στρέψει το βλέμμα τους προς τον Ζινεντίν Ζιντάν. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Λονδίνου δεν πραγματοποιήσει ακόμα πρόταση προς τον Γάλλο προπονητή, αλλά πιστεύουν πως είναι ο κατάλληλος για να ταιριάξει με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και να “μετακομίσει” στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Το μεσημέρι της Κυριακής όμως, οι “μπλε” έχουν ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στην Τότεναμ (26/3, 15:30), το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει ακόμη περισσότερο την παραμονή του Πότερ στο Λονδίνο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ