Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μετά την αποχή, συνεχίζει στην κορυφή!

14η αγωνιστική

Καλαμάτα – Κηφισιά 1-2

Στο Δημοτικό στάδιο της Παραλίας είχαμε σήμερα την επανέναρξη της SL2 έπειτα από την αποχή των ομάδων για περίπου ενάμιση μήνα!!

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων διατήρησε τη θέση της στην κορυφή του Νοτίου ομίλου, περνώντας από την Καλαμάτα με το διπλό και δείχνοντας ότι γενικά ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Η «Μαύρη Θύελλα» δεν είχε καλό ρυθμό στο παιχνίδι της, προσπάθησε μεν, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς!

Στο 28ο λεπτό ο Τετέι με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο κόντραρε λίγο, ξεγέλασε τον τερματοφύλακα Ταϊρη και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του βάζοντας έτσι την Κηφισιά μπροστά στο σκορ! Πριν την εκπνοή του ημιχρόνου (45’+) η Καλαμάτα κέρδισε πέναλτι σε χέρι που καταλογίστηκε και ο Γιάννης Πασάς ευστόχησε ισοφαρίζοντας σε 1-1!

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό, ο Τετέι φάνηκε να ανατρέπεται από τον Ταϊρη, με τον διαιτητή να υποδεικνύει το πέναλτι υπέρ των φιλοξενουμένων! Ο σέντερ φορ Κουϊρουκίδης εκτέλεσε ψύχραιμα κάνοντας το 1-2! Στο 82’ ο Παπασάββας της Κηφισιάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι τέλους πανηγυρίζοντας ακόμη ένα σπουδαίο εκτός έδρας «τρίποντο»!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καλαμάτα: Ταΐρης, Μόζερ (88′ Λούκαζικ), Λουπάνο, Μπαξεβάνος, Λιποράσε, Παπατόλιος, Καραγκούνης, Ματέους (55′ Τάτος), Βασιλόγιαννης, Αρναρέλλης (55′ Ρόβας), Πασάς (88′ Τριανταφυλλάκης)

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μπαρμπόσα, Προβυδάκης, Σωτηράκος, Γκίνη (65′ Παπασάββας), Πέιος, Πρίτσας (69′ Ταλάλ), Να’α, Κουϊρουκίδης (65′ Αντερέγκεν), Τετέι (85′ Νοικοκυράκης)

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ