Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ιστορική νίκη για την ΑΣΑ!

14η αγωνιστική

ΑΕΛ – Αναγ.Καρδίτσας 0-1

Με ελάχιστες φάσεις κύλησε το πρώτο ημίχρονο στο στάδιο Αλκαζάρ. Η πρώτη κλασική ευκαιρία χάθηκε μόλις στο 1ο λεπτό για την ομάδα της Καρδίτσας, όταν ο Γιάκος από αριστερά γύρισε την μπάλα με τον επερχόμενο Πολίτη να πλασάρει άουτ προ κενής εστίας! Οι γηπεδούχοι πήραν την κατοχή της μπάλας μετά το πρώτο τέταρτο και φάνηκαν απειλητικοί μόνο στημένες φάσεις! Στο 16’ ο Κ.Παπαγεωργίου με απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών, ενώ στο 20’ ο Θωμαϊδης με απευθείας κόρνερ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Τσέλιου!

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε εξ’ολοκλήρου στην ομάδα της Καρδίτσας, η οποία κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία της μέσα στη Λάρισα! Στο 55’ ο Αθανασιάδης σούταρε από πλεονεκτική θέση για να απομακρύνει με τα πόδια ο Σουλούκος! Στο 67’ ο Κοσονού υπέπεσε σε πέναλτι καθώς η μπάλα βρήκε στο απλωμένο του χέρι. Ο Κοζορώνης ευστόχησε στην εκτέλεση κάνοντας το 0-1! Η ΑΕΛ συνέχισε να παίζει νωθρά και χωρίς εμπνεύσεις! Για τους γηπεδούχους καταγράφηκαν μόλις δύο τελικές με τις κεφαλιές των Όγκμποε (76’) και Τσιριγώτη (88’) να εξουδετερώνονται εύκολα από τον Τσέλιο!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΛ: Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Κοσονού (73’ Μαϊδανός), Ηλιάδης, Κόλα, Κ. Παπαγεωργίου (59’ Μαυριάς), Πλέγας (73’ Τσιριγώτης), Θωμαΐδης, Νικολιάς, Πεντρόσο (59’ Αντράντα), Νούνιες (65’ Όγκμποε)

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τσέλιος, Μπούζας (79’ Αλιατίδης), Σκόνδρας, Γκόλιας, Σταμόπουλος, Κοζορώνης, Λαγός, Γιάκος (86’ Κορέλας), Ελιβέλτο (86’ Δημόπουλος), Πολίτης (79’ Βερνάρδος), Αθανασιάδης (74’ Μπάλλας)

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ