Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Με απόλυτη ευστοχία και χείρα βοηθείας!

14η αγωνιστική

Πανσερραϊκός – Νίκη Βόλου 2-0

Μόνος στην κορυφή, αυξάνοντας την απόσταση από τους διώκτες του, συνεχίζει ο Πανσερραϊκός που επικράτησε στο ντέρμπι του Βορείου ομίλου με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου!

Με απόλυτη ευστοχία άρχισε το πρώτο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα! Τα «Λιοντάρια» κατάφεραν με δύο τελικές προσπάθειες να προηγηθούν με 2-0 μόλις στο 11ο λεπτό! Αρχικά στο 7’ ο Στίνα και εν συνεχεία στο 11’ ο Καρασαλίδης με ισάριθμες κεφαλιές πέτυχαν δύο όμορφα γκολ! Η Νίκη Βόλου, αφού ξεπέρασε το σοκ, σταδιακά ανέβασε την απόδοσή της, κυκλοφόρησε την μπάλα ωστόσο η μοναδική αξιόλογη τελική καταγράφηκε στο 24’ όταν ο Γαβριηλίδης σούταρε λίγο άουτ! Ο Πανσερραϊκός στην αμέσως επόμενη φάση απείλησε, με τον Μπάγιτς να εκτινάσσεται αποκρούοντας το σουτ του Πεταυράκη!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την αψυχολόγητη απόφαση του διαιτητή κ.Καραντώνη να αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα για «θέατρο» τον Παναγιωτίδη ενώ στη συγκεκριμένη φάση ο μέσος της Νίκης δέχτηκε δύο απανωτά φάουλ! Παρ’όλα αυτά οι «κυανόλευκοι» κυριάρχησαν στον χώρο του κέντρου χάνοντας μάλιστα δύο τεράστιες ευκαιρίες για να σκοράρουν! Στο 64’ η κεφαλιά του Ανδρέου πέρασε μόλις έξω και στο 81’ ο Ροχάνο από θέση τετ-α-τετ νικήθηκε από τον γκολκίπερ Κατσίκα! Ενδιάμεσα στο 69′ ο Στίνα έπιασε το σουτ με τον Μπάγιτς να απομακρύνει σε κόρνερ! Τελευταία φάση στο ματς καταγράφηκε στο 92’ όταν σε αντεπίθεση των Σερραίων ο Μπάγιτς απέκρουσε το κοντινό πλασέ του Σαϊντ!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Ζέρης (58’ Δεληγιαννίδης), Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Θυμιάνης, Στάικος, Στίνα (89’ Σοφιανός), Κατσαντώνης (74’ Σαϊντ), Μούργος (58’ Κανίς), Μπαΐροβιτς (74’ Παπάζογλου)

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Αναστασίου, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης (77’ Κριμιτζάς), Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Κυριακίδης (46’ Τσουκαλάς), Κρητικός (63’ Δημητρίου), Ολαϊζόλα (55’ Ροχάνο), Σιαφά (63’ Τζιώρας)

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ