Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Europa Conference League: Αυτά είναι τα ζευγάρια του προημιτελικού

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του UEFA Conference League με την κληρωτίδα για ακόμη μία φορά να μας κάνει το ”χατίρι” και να μας δίνει εντυπωσιακά ζευγάρια.

 

Η Alkmaar θα αντιμετωπίσει την Anderlecht. Η ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη και του Παντελή Χατζηδιάκου καλούνται να ξεπεράσουν ένα δύσκολο εμπόδιο με σκοπό να φτάσουν στον τελικό της Πράγας και να στεφθούν πρωταθλητές. Η Fiorentina θα αντιμετωπίσει την Lech Poznan, η Gent την West Ham και τέλος η Basel στάθηκε μάλλον άτυχη, καθώς κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Nice, η οποία φέτος βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

 

Αναλυτικά τα ζευγάρια του προημιτελικού

  • KKS Lech Poznan-ACF Fiorentina
  • KAA Gent-West Ham United FC
  • AZ Alkmaar-RBS Anderlecht
  • FC Basel-OGC Nice

 

Όσο αφορά τους ημιτελικούς, ο νικητής από το 1ο ζευγάρι του προημιτελικού (Lech Poznan-Fiorentina) θα αντιμετωπίσει τον νικητή του 4ου ζευγαριού (Basel-Nice), ενώ ο νικητής του 2ου ζευγαριού (Gent-West Ham), θα αντιμετωπίσει τον νικητή του 3ου ζευγαριού (Alkmaar-West Ham). Για την τυπική και μόνο διαδικασία, στον τελικό η τυπικά γηπεδούχος ομάδα θα είναι ο νικητής του 1ου ημιτελικού και η φιλοξενούμενη ομάδα ο νικητής του 2ου ημιτελικού.

 

Η προημιτελική φάση θα διεξαχθεί στις 13 και 20 Απριλίου και οι ημιτελικοί στις 11 και 18 Μαΐου. Υπενθυμίζουμε πως ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου στην Eden Arena της Πράγας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ