Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Europa League: Έμαθαν τους αντιπάλους τους οι ‘’8’’ ομάδες του προημιτελικού

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για την ημιτελική φάση του UEFA Europa League με την κληρωτίδα να μας ”χαρίζει” αξιοσημείωτα ζευγάρια.

Όλα τα ζευγάρια είναι εντυπωσιακά και όλα μπορούν να μας προσφέρουν ονειρικές ποδοσφαιρικές βραδιές. Η United καλείται να αντιμετωπίσει την Sevilla, την ομάδα που το να κατακτάει το Europa League το έχει κάνει συνήθεια. Η Juventus θα αντιμετωπίσει την ομάδα που απέκλεισε την Arsenal, την Sporting Lisbon. Τέλος η Leverkusen του Xabi Alonso θα αντιμετωπίσει τη ομάδα έκπληξη της διοργάνωσης, Union Saint-Gillioise, ενώ η Roma του Jose Mourinho θα αντιμετωπίσει την Feyenoord, ζευγάρι το οποίο μπορεί να είναι και το πιο ”εκρηκτικό” από τα υπόλοιπα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια του προημιτελικού

  • Manchester United-Sevilla FC
  • Juventus-Sporting Lisbon
  • Bayern Leverkusen-Union Saint-Gilloise
  • Feyenoord-AS Roma

Όσο αφορά τους ημιτελικούς, ο νικητής του 2ου ζευγαριού (Juventus-Sporting Lisbon) θα αντιμετωπίσει τον νικητή του του 1ου ζευγαριού (Manchester United-Sevilla), ενώ ο νικητής του 4ου ζευγαριού ( Feyenoord-Roma), θα αντιμετωπίσει τον νικητή του 3ου ζευγαριού (Leverkusen-Union Saint Gilloise).  Για την τυπική και μόνο διαδικασία, στον τελικό η ομάδα που θα είναι τυπικά η γηπεδούχος , θα είναι ο νικητής του 1ου ημιτελικού και η φιλοξενούμενη ομάδα θα είναι ο νικητής του 2ου ημιτελικού.

 

Υπενθυμίζουμε πως ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου στο στάδιο Puscas Arena στην Βουδαπέστη.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ