Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Ασπρόμαυρη» η τετράδα!

Σε ένα ντέρμπι όπου τιμήθηκε ο θρύλος Μπάνε Πρέλεβιτς, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 78-72 της ΑΕΚ στο PAOK Sports Arena και την έπιασε στη βαθμολογία της Basket League.

Το ματς ήταν αμφίρροπο στο πρώτο δεκάλεπτο, με την ΑΕΚ να παίρνει το προβάδισμα αρχικά, αλλά τον ΠΑΟΚ να περνά μπροστά στα μισά της περιόδου, παίρνοντας μάλιστα και προβάδισμα πέντε πόντων.

H AEK «μάζεψε» γρήγορα τη διαφορά στη β’ περίοδο και το υπόλοιπο του ημιχρόνου ήταν ντέρμπι, με τον ΠΑΟΚ να πηγαίνει στα αποδυτήρια με διαφορά ενός πόντου.

Η Ένωση ξεκίνησε καλύτερα την τρίτη περίοδο και κατάφερε να περάσει μπροστά μέχρι και με +9 (44-53), για να πλησιάσουν οι γηπεδούχοι στους τρεις, εν όψει του τελευταίου δεκάλεπτου.

Στη συνέχεια δράση για την ΑΕΚ ανέλαβε ο Γουίλιαμς, πετυχαίνοντας συνεχόμενους πόντους, με τους Ράιλι και Χαντς να κρατούν όμως τον ΠΑΟΚ στο ματς.

Στα 2:24 πριν τη λήξη, ο τελευταίος έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο σκορ με 75-72, ακολούθησαν μερικές άστοχες προσπάθειες της ΑΕΚ και ένα εντυπωσιακό κόψιμο του Ρένφρο στον Μίτσελ, 35” πριν το τέλος, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά το ροζ φύλλο.

Τα δεκάλεπτα: 23-18, 40-39, 52-55, 78-72.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ