Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

3 χατ τρικ φέτος – Με λένε Καρακώστα Χρήστο (Video)

Έτσι συστήθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο εξτρέμ-φορ και πρώτος σκόρερ της Καβάλας, Χρήστος Καρακώστας!

 

Ο 22χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής από τη Θεσσαλονίκη, με πέρασμα από τις Ακαδημίες της FC Arsenal SS, από τις γερμανικές Fc Reutlingen & Fc Koblenz, όπως και από τη Berdenia Berbourg (Β’ Εθνική Λουξεμβούργου) και τη Syra Mensdorf (Γ’ Εθνική Λουξεμβούργου), έβαλε σωστές βάσεις στα πρώτα του βήματα με την στρογγυλή θεά και αυτή η πορεία τον βοήθησε να ετοιμαστεί ποδοσφαιρικά. Πλέον τη φετινή σεζόν με τον ΑΟΚ μετράει 12 τέρματα χωρίς πέναλτι και με διακριτικά λεπτά συμμετοχής λόγω φιλοσοφίας rotation του προπονητή, ενώ ήταν ξανά πρωταγωνιστής στο πρόσφατο ματς της ομάδας του κόντρα στην Αλεξανδρούπολη (4-0), πετυχαίνοντας παράλληλα και ένα σπουδαίο ρεκόρ στη Γ’ Εθνική, αλλά είναι και ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει 3 χατ τρικ σε όλα τα πρωταθλήματα της χώρας μας!!!

Ο Καρακώστας πέτυχε χατ τρικ μόλις σε 18 λεπτά (12′, 15′, 30′), με τον Κατσαμάγκα να σκοράρει 14 λεπτά αργότερα (44′) για το τελικό 4-0, ενώ στο επόμενο ματς η Καβάλα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Βύρων Καβάλας (08/04, 16:00) και έχει την ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα τον Καμπανιακό, ο οποίος έχει το ρεπό του αυτή την αγωνιστική.

 

ΑΟ Καβάλα (Αγγελίδης): Σταθάκης, Μπατσαράς, Μαγκαφίνης, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης (46′ Γιαννακός), Καζαντζίδης (46′ Παβλόφ), Καρακώστας (67′ Χωρινός), Κατσαμάγκας, Ρουμπιές, Ιορδανίδης, Μπαρέττας (46′ Θαλασσινός).

Αλεξανδρούπολη FC (Ζαπαρτίδης): Κασκαντάμης, Δορουγιδένης, Τζατζανάς, Παπαγεωργίου, Τσιεγγελίδης, Αγγ. Πατσιώρας, Tσιτσεκίδης, Τοπάλι, Γκαΐδατζής, Κ. Πατσιώρας, Κυριζάκης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ