Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

(Χ)άθηκε η ΝΙΚΗ στο τέλος!

19η αγωνιστική

Απόλλων Πόντου – Νίκη Βόλου 2-2

Πικρή ισοπαλία για τους «κυανόλευκους» του Βόλου, καθώς ενώ κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή στο σκορ, εντούτοις στην τελευταία επίθεση των γηπεδούχων ισοφαρίστηκαν! Η Νίκη Βόλου έπειτα από τη σημερινή της ισοπαλία παραμένει στην 4η θέση της βαθμολογίας. Αντιθέτως ο Απόλλων Πόντου βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού (12η θέση) και συνεχίζει τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία!

Ο αγώνας:

20’ ΔΟΚΑΡΙ για τη Νίκη σε δυνατό σουτ που επιχείρησε ο Τάσος Κρητικός!

22’ GOAL: Ασυνεννοησία στην άμυνα μεταξύ του Ανδρέου και του Μπάγιτς, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Εσαλό, ο οποίος πέτυχε το γκολ για τον Απόλλωνα (1-0)!

62’ GOAL: Ο Μιράντα με εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Τζιώρα και ο σέντερ φορ της Νίκης από κοντά ισοφάρισε σε 1-1!

66’ GOAL: Ανατροπή για την ομάδα της Νίκης! Ο Παναγιωτίδης με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 1-2!

93’ GOAL: Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης και σε ένα μακρινό γέμισμα μέσα στην περιοχή, ο Αραβίδης με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το 2-2 δίνοντας την ισοπαλία στους γηπεδούχους!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Απόλλων Πόντου: Πίτκας, Δαλιανόπουλος (46′ Μπελεβώνης), Μουμίν, Ντοναλντόνι, Καλογέρης, Αμπούντου, Αμαραντίδης, Τσαγκαλίδης, Ντιαλόσι, Λαμπίρης, Εσαλό (71′ Αραβίδης)

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Λογαράς, Ανδρέου, Αναστασίου, Κυριακίδης, Τσουκαλάς (65′ Παναγιωτίδης), Γαβριηλίδης, Κρητικός (54′ Ροχάνο), Τζιώρας (65′ Σιαφά), Μιράντα (78′ Γρομητσάρης)

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ