Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Υποτο(νική) και έφερε «Χ»!

20η αγωνιστική

Νίκη Βόλου – Αναγ.Καρδίτσας 1-1

Με περισσότερη διάθεση εμφανίστηκε η ΑΣΑ στο πρώτο ημίχρονο. Αντίθετα η Νίκη Βόλου υπέπεσε σε πολλά ατομικά λάθη έχοντας αργό ρυθμό στην επιθετική της ανάπτυξη. Για την Αναγέννηση στο 23ο λεπτό ο Κοζορώνης εκτέλεσε από πλάγια το φάουλ και ο Κυριακίδης άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (0-1)! Η Νίκη Βόλου ισορρόπησε στη συνέχεια απειλώντας την εστία του Τσέλιου σε δύο περιπτώσεις. Στο 31′ ο Αναστασίου και στο 45′ ο Κυριακίδης εξαπέλυσαν ωραία σουτ που ωστόσο έφυγαν λίγο άουτ!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη Βόλου ανέβασε τις γραμμές της με τις κατάλληλες αλλαγές από τον Ελευθερόπουλο, περιόρισε τα λάθη και μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση με το γκολ-πέναλτι του Μιράντα στο 71ο λεπτό. Η έσχατη των ποινών προήλθε από χέρι που έκανε ο Γιάκος. Στα τελευταία λεπτά το ματς έγινε «ροντέο» με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω, ωστόσο καμία από τις δύο ομάδες δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Αναστασίου, Κάσσος (46’ Τοπαλίδης), Παναγιωτίδης (46’ Τσουκαλάς), Γαβριηλίδης (68’ Σιαφά), Κυριακίδης, Κρητικός (62’ Ολαϊζόλα), Τζιώρας (89’ Ροχάνο), Μιράντα

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τσέλιος, Αναστασόπουλος, Κοζορώνης, Σκόνδρας, Γκόλιας (59’ Δημόπουλος), Λαγός, Μπάλλας, Μπούζας (90’ Αλιατίδης), Πολίτης (81’ Βερνάρδος), Ελιβέλτο (90’ Μπάτροβιτς), Γιάκος (81’ Αθανασιάδης)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ