Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σήμερα κέρδισε η καλύτερη ομάδα!

5η αγωνιστική Playoffs

ΝΠΣ Βόλος – Άρης 0-3

Οι «κίτρινοι» πήραν το σημαντικό προβάδισμα, όσον αφορά την έξοδο στην Ευρώπη, καθώς προπορεύονται με 4 βαθμούς διαφορά από την ομάδα του Βόλου!

Στο πρώτο μέρος ο Άρης ήταν η καλύτερη ομάδα στο Πανθεσσαλικό στάδιο καθώς είχε την κατοχή της μπάλας και ήλεγχε τον ρυθμό. Στο 24’ ο Καμαρά απείλησε στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ, ωστόσο τρία λεπτά αργότερα (27’) ο Νταρίντα δεν λάθεψε και με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Κότνικ για το 0-1! Ο Βόλος αντέδρασε χάνοντας μια καλή στιγμή με την κεφαλιά του Οζέγκοβιτς στο 30’ και οι φιλοξενούμενοι από τη μεριά τους είδαν το απευθείας φάουλ του Πάλμα στο 43’ να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Κότνικ!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος φάνηκε να ανεβαίνει στο γήπεδο, με τον Άρη να προσπαθεί να συντηρήσει το υπέρ του σκορ και να παίξει με αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Ντέλετιτς (54’) και τον Σι (68’) αλλά οι «κίτρινοι» ήταν εκείνοι που μέσα σε τρία λεπτά «κλείδωσαν» το σπουδαίο διπλό! Στο 77’ σε αντεπίθεση ο Αμπουμπακάρ Καμαρά πλάσαρε ιδανικά τον Κότνικ για το 0-2 και στο 80’ ο ίδιος παίκτης με πέναλτι σημείωσε το 0-3! Η εσχάτη των ποινών προήλθε από το άτσαλο μαρκάρισμα του Πίρινεν στον Καμάτσο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΠΣ Βόλος: Κότνικ, Άλχο, Λούνα (67’ Σι), Πίρινεν, Σιέλης, Τσοκάνης (83’ Μεταξάς), Γκάγκι, Μπαριέντος (59’ Πιρές), Τσίρινος, Οζέγκοβιτς, Ντέλετιτς

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο (50’ Εμπακατά), Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Μαζικού, Νταμπό, Ετέμπο, Ιτούρμπε (73’ Ματέο Γκαρσία), Νταρίντα (86’ Χριστοδουλόπουλος), Πάλμα (73’ Καμάτσο), Καμαρά

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ