Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ήττα με κάτω τα χέρια στην «ΟΡΑΡ Arena»

Η ΑΕΚ κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό το τρίποντο, ο ΠΑΟΚ δεν φάνηκε καθόλου ανταγωνιστικός και η Ένωση έφτασε στην άνετη νίκη με το βαρύ 4-0. 

Στο 21ο λεπτό ο Κοτάρσκι έκανε επικίνδυνη πάσα στον Ντάντας μέσα στην μικρή περιοχή, ο δεύτερος παίκτης έχασε από τον Γιόνσον, ο οποίος μοίρασε στον Τσούμπερ και ο Ελβετός νίκησε εύκολα για το 1-0. Πριν προλάβουν να…πανηγυρίσουν το πρώτο γκολ μάλιστα, οι παίκτες της ΑΕΚ έφθασαν και σε δεύτερο τέρμα, καθώς από κόρνερ και κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ο Μουκουντί “πετάχτηκε” στο δεύτερο στο 24′ και πλάσαρε για το 2-0 της ομάδας του στο ματς.

Οι γηπεδούχοι φλέρταραν με το 3-0 στο 76′, με τον Φερνάντες να βρίσκει το δοκάρι με δυνατό πλασέ από διαγώνια θέση εντός περιοχής. Εντέλει, έφτασε σε αυτό λίγα δευτερόλεπτα αργότερα (77′) με την μονοκόμματη εκτέλεση του Γκαρσία από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Ο Φερνάντες κατάφερε να βάλει το… κερασάκι στην επιβλητική επικράτηση της ομάδας του, αφού στο 86′ δοκίμασε ένα ακόμη σουτ έξω από την περιοχή και αυτή τη φορά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 4-0 της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ