Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Alejandro Garnacho: Παραμένει κάτοικος του Manchester μέχρι το καλοκαίρι του 2028 (video)

Η Manchester United ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες την επέκταση συμβολαίου του Alejandro Garnacho μέχρι τον Ιούνιο του 2028.

Ο Garnacho αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 από την Atletico Madrid και από τότε αποτελεί προϊόν της ομάδας. Οι ”Κόκκινοι Διάβολοί” μαζί με τις ”ευλογίες” του Ten Hag, πρόσφεραν επέκταση συμβολαίου στον 18χρονο Αργεντινό, ο οποίος συμφώνησε και πλέον με κάθε επισημότητα θα παραμείνει κάτοικος στου Manchester μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Η κίνηση αυτή είναι μία κίνηση επενδύσεις για το μέλλον. Παρόλο μόλις 18 ετών, ο Garnacho έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί και φαίνεται πως μπορεί να γίνει ο επόμενος μεγάλος σταρ της ομάδας.

Την φετινή σεζόν, ο Αργεντίνος έχει αγωνιστεί σε 32 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας 5 γκολ, ενώ μοίρασε και 6 ασίστ σε 1.302 αγωνιστικά λεπτά.

Ο ίδιος ο παίχτης πραγματοποίησε τις εξής δηλώσεις:

“Όταν μπήκα σε αυτόν τον απίστευτο σύλλογο, ονειρευόμουν να κάνω το ντεμπούτο μου, να παίξω στο Old Trafford, να βάλω το πρώτο μου γκολ και να κερδίσω τρόπαια με αυτό το σήμα στο στήθος μου.

Νιώθω πολύ περήφανος και συγκινημένος που έχω ζήσει ήδη αυτές τις στιγμές, μαζί με την οικογένειά μου που με στήριξε σε κάθε βήμα.

Ο προπονητής και το προπονητικό του επιτελείο με βοήθησαν να βελτιωθώ με κάθε τρόπο, και με την υποστήριξή τους, εξελίσσομαι καθημερινά για να βοηθήσω την ομάδα να έχει επιτυχίες”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γκαρνάτσο μετά τη γνωστοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών.”

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ