Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Του (Χ)αρίζει το πρωτάθλημα!

23η αγωνιστική

ΑΕΛ – Πανσερραϊκός 0-0

Στη Λάρισα και στο γήπεδο Αλκαζάρ διεξήχθη το μεγάλο ντέρμπι κορυφής για τον Βόρειο όμιλο. Η ΑΕΛ, αν και ανώτερη, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και να πλησιάσει τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό, με τα «Λιοντάρια» πλέον να βρίσκονται μια ανάσα από την άνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία!!

Στο 27ο λεπτό για τους γηπεδούχους ο Τσιριγώτης βρέθηκε σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε από τον γκολκίπερ Κατσίκα! Αυτή ήταν και η μοναδική κλασική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με την ομάδα της Λάρισας να επιτίθεται συνεχώς και τον Πανσερραϊκό να αμύνεται σωστά.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα των Σερρών παραλίγο να προηγηθεί στο 53ο λεπτό, ωστόσο ο Σουλούκος πρόλαβε με έξοδο τον Μπαϊροβιτς απομακρύνοντας τον κίνδυνο! Η ΑΕΛ προσπάθησε να πιέσει εκ νέου έχοντας δύο μακρινά σουτ των Κ.Παπαγεωργίου (69’) και Νίνο (74’) και έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς στο 94’ με τον Μαϊδάνο να επιχειρεί το διαγώνιο σουτ που κατέληξε λίγο άουτ από την εστία του Κατσίκα! Τα «Λιοντάρια» είχαν τη δική τους στιγμή να σκοράρουν λίγο νωρίτερα στο 86’ με το απευθείας φάουλ του Κατσαντώνη να απομακρύνεται με υπερένταση από τον Σουλούκο!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΛ: Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Μαϊδανός, Πλέγας, Θωμαΐδης (56’ Νίνο), Πεντρόσο, Νικολιάς (56’ Κ.Παπαγεωργίου), Τσιριγώτης (77’ Μαυριάς), Όγκμποε

Πανσερραϊκός: Κάτσικας, Ζέρης (46’ Δεληγιαννίδης), Καρασαλίδης, Αυλωνίτης (41’ Παπάζογλου), Πεταυράκης, Θυμιάνης (71’ Στάικος), Κολομπίνο, Στίνα, Μούργος (71’ Κανίς), Μπαΐροβιτς (87’ Λυμπεράκης), Κατσαντώνης

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ