Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λίβερπουλ: Μπέλιγχαμ εσείς, Τσουαμενί εμείς

Χάθηκε το νο.1, αλλά λύσεις υπάρχουν πολλές, καλές και εξαιρετικά πολυτελείς καθώς προέρχονται από τα κορυφαία club παγκοσμίως.

Με τις πληροφορίες για τη μεταγραφή του Μπέλιγχαμ στη Ρεάλ Μαδρίτης να διαρρέουν με αυξανόμενο ρυθμό και τη Λίβερπουλ να έχει αποσύρει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της ο στόχος στον οποίο επικεντρώνονται οι “κόκκινοι” είναι η εύρεση κατά κάποιο τρόπο του αντικαταστάτη (και) του μεταγραφικού τους στόχου.

Αφού η λύση του Ορελιέν Τσουαμενί μοιάζει σαν μια συμβιβαστική λύση για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ (εφόσον υλοποιηθεί), καθώς δεν πρόκειται για τον αρχικό στόχο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι και αυτός δεν είναι ένας τρομερά ποιοτικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος ωστόσο αναμένεται να βρεθεί στο “Anfield” ως δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ας πούμε τώρα βέβαια και λίγα πράγματα όχι για τον παίκτη που στοχεύεται πλέον αλλά για αυτόν που χάθηκε πριν από λίγες εβδομάδες.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ λοιπόν, που ακτινοβολώντας από το κέντρο της Ντόρτμουντ προσέλκυσε όλο αυτό το διάστημα πλειάδες μνηστήρων φαίνεται πως έχει καταλήξει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τη “βασίλισσα της Ευρώπης” να του έχει “κλέψει” την καρδιά.

Αυτη τη στιγμή σύμφωνα και με τον έγκριτο αθλητικό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο το μόνο που μένει είναι να έρθουν σε επαφή Ντόρτμουντ και Ρεάλ αργότερα μέσα στο μήνα ώστε να συζητήσουν το ποσό της μετακινησης, το οποίο αναμένεται να είναι αρκετά υψηλό, πιστοποιώντας έτσι το γεγονός πως για τη Λίβερπουλ και την μεταγραφική της πολιτική η συγκεκριμένη μεταγραφή καθίσταται απαγορευτική.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ