Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λεμπρόν Τζέιμς: Ανοίξτε το δρόμο για τον βασιλιά

Αυτό ηταν! Είναι οριστικό! Οι Λέικερς “έσβησαν” το όνειρο των Γουόριορς για ένα ακόμα repeat και με ηγέτη τον πιο ανταγωνιστικό 38χρονο όλων των εποχών προχωρούν ακάθεκτοι προς τα εμπρός.

Photo credits: NBA

Οι “λιμνάνθρωποι” βρίσκονται πια στους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας και όπου θα αντιμετωπίσουν τους ταλαντούχους και για άλλη μια χρονιά πολλά υποσχόμενους αλλά εξαιρετικά άπειρους Ντένβερ Νάγκετς σε μια σειρά όπου αναμένεται καθηλωτική και τρομερά αμφίρροπη.

Photo credits: NBA

Η ομάδα του Χόλιγουντ που έπαιξε τα ρέστα της στο τελευταίο trade deadline και πλησιάζει πλέον στο να τα πάρει όλα έχει ως μπροστάρη της τον ένα και μοναδικό Λεμπρόν Τζέιμς που αν και βρίσκεται στο κατώφλι των 39 ετών ζωής και στον 20ο χρόνο του στα γήπεδα του NBA δεν παύει να διψά για το παιχνίδι, τη νίκη και τα τρόπαια που τη συνοδεύουν.

Photo credits: ESPN

Το παιδί από το Άκρον που από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε, το 2003, μαγνήτισε τους πάντες, έφτασε πια τις 41 νικηφόρες σειρές σε postseason και έθεσε τον πήχη σε δυσθεώρητα ύψη ύψη για τους επόμενους προσθέτωντας παράλληλα ένα ακόμα λιθαράκι στη δική του αχανή κληρονομιά στο άθλημα.

Ένα άθλημα, το μπάσκετ, το οποίο τον ευγνωμονεί για όσα πέτυχε παίζοντας του αποδίδοντας του μοναδικές στιγμές και τιμές μέχρι τη στιγμή που ο ίδιος θα αποφασίσει να σταματήσει.

Σε ευχαριστούμε για όλα Λεμπρόν!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ