Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Υπόθεση παραμονή: Άσσος ημίχρονο, διπλό τελικό!

Ιωνικός – Λαμία 2-2

Μπροστά σε περίπου 5.000 φιλάθλους του Ιωνικού, η ομάδα της Νίκαιας βρέθηκε από τον «παράδεισο» στην «κόλαση» ενώ το αντίστροφο βίωσε η ομάδα της Λαμίας που μπόρεσε να σώσει την κατηγορία!! Εκπληκτικά γκολ και μεγάλη ένταση, σε μια αναμέτρηση πραγματικό τελικό!

Στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης ο γηπεδούχος Ιωνικός αστόχησε στις τελικές του προσπάθειες, ενώ η Λαμία έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Χουτεσιώτη! Για τον Ιωνικό τα μακρινά σουτ των Μασάς (9’) και Μύγα (26’) έφυγαν άουτ! Για τη φιλοξενούμενη Λαμία ο Μαρτίνεθ σε δύο περιπτώσεις (16’, 28’) δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χουτεσιώτη! Στο 30ο λεπτό οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με την κεφαλιά του Ελευθεριάδη και λίγο αργότερα στο 37’ ο Χοσέ Κάνιας με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή «έγραψε» το 2-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς των Νικαιωτών! Η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει όμως στο 45’ ο Σιμόν είδε την προσπάθειά του να καταλήγει στη συμβολή των δοκών!

Απίστευτη εξέλιξη είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο! Ο Λεωνίδας Βόκολος προχώρησε σε αλλαγές-ματ και η Λαμία κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα και να παραμείνει στην κατηγορία! Στο 53’ ο Νούνιες με κίνηση-πίβοτ και γυριστό πλασέ μείωσε αρχικά σε 2-1 και στο 73’ ο Τόσιτς με απίστευτη εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Χουτεσιώτη κάνοντας το 2-2! Ο Ιωνικός στα τελευταία λεπτά του αγώνα άσκησε ασφυκτική πίεση στην εστία της Λαμίας, ωστόσο η ομάδα της Φθιώτιδας άντεξε αμυντικά και παρέμεινε στη Super League!!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό (77’ Λοβέρα), Κάνιας, Φαντιγκά (70’ Σεμπά), Μασάς (70’ Γούλερι), Ελευθεριάδης (60’ Σόουζα), Σάκιτς, Μάντζης

Λαμία: Κοσέλεφ, Σιμόν, Αμπάντα (46’ Σαραμαντάς), (84’ Βασιλαντωνόπουλος), Κ.Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Τσιλούλης (64’ Ρόμανιτς), Σλίβκα (75’ Μανούσος), Στάνκο, Μαρτίνεθ (46’ Τόσιτς), Νούνιες, Μεντίνα

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ