Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Alejandro Grimaldo: Επίσημα παίχτης της Bayer Leverkusen

Σύμφωνα πάντα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Fabrizio Romano, παίχτης με κάθε επισημότητα της Bayern Leverkusen πρέπει να θεωρείται ο 27χρονος αριστερός μπακ Alejandro Grimaldo, καθώς η ομάδα του Xabi Alonso ήρθε σε πλήρης συμφωνία με τον παίχτη.

Ο Grimaldo προέρχεται από τις ακαδημίες της Barcelona και το 2016 πήρε μεταγραφή στην Benfica. Από τότε και κάθε χρόνο δείχνει πολλά σημάδια βελτίωσης με αποκορύφωμα την φετινή σεζόν. Ο Ισπανός φέτος με την φανέλα των ”Αετών” έχει σε 49 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, 7 γκολ και 15 ασίστ, με αποτέλεσμα πολλές μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες να κοιτάνε την περίπτωσή του.

Το συμβόλαιο του Grimaldo λήγει το φετινό καλοκαίρι και δεδομένου πως πολλές ομάδες είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον παίχτη, ήταν κάπως δεδομένο το ότι δεν θα συνέχιζε να αγωνίζεται στην Πορτογαλία.

Μία από τις ομάδες που τον ”γλυκοκοίταζαν”, ήταν και η Barcelona, με την ομάδα του Xavi να θέλει να τον φέρει πίσω στην Βαρκελώνη, όμως η Leverkusen πραγματοποίησε το ‘’colpo grosso’’ και κατάφερε να έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον παίχτη.

Η ομάδα του Xabi Alonso πραγματοποίησε μία σπουδαία μεταγραφή η οποία θα της φέρει πολλές λύσεις στην αριστερή πλευρά.

Το συμβόλαιο του Grimaldo θα ισχύει μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ