Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τόνεϊ: Βαρύς και απόλυτα δίκαιος ο πέλεκυς της Αγγλικής Ομοσπονδίας για τον Άγγλο επιθετικό

Ο φορ της Μπρέντφορντ έμαθε την ποινή του για την εμπλοκή σε 232 περιπτώσεις παράνομου στοιχηματισμού και πλέον θα βλέπει γήπεδο με το κυάλι.

Συγκεκριμένα ο Άγγλος ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε με 8 μήνες συνολικής αποχής από τους αγώνες και 4 μήνες αποχής και από της προπονήσεις της ομάδας του.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Άγγλος κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία που προαναφέρεται νωρίτερα μέσα στη σεζόν και χθες έμαθε την ποινή που θα του επιβληθεί.

Σημαντικό είναι επίσης να αναφέρουμε πως ο ποδοσφαιριστής δεν έμεινε σιωπηλός στο αντίκρισμα της απόφασης, αφού πόσταρε την γραπτή απάντηση του σε Instagram story από τον επίσημο λογαριασμό του.


Σήμερα ειδοποιήθηκα για την τιμωρία 8μηνης αποχής μου από το ποδόσφαιρο, η οποία προήλθε από την συνεδρίαση της Επιτροπής Κανονισμών της Αγγλικής Ομοσπονδίας που πραγματοποιήθηκε εχθές. Είμαι φυσικά απογοητευμένος με το γεγονός πως δεν θα μπορώ να παίξω για τους επόμενους 8 μήνες. Το σκεπτικό της απόφασης δεν έχει κοινοποιηθεί ακομα, οπότε δε θα πω κάτι περισσότερο σε αυτό το σημείο. Παρά ταύτα, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια και τους φίλους μου, τη Μπρέντφορντ καιρούς φιλάθλους μας για τη συνεχή υποστήριξη τους, παρότι ήταν δύσκολοι καιροί. Τώρα, επικεντρώνομαι στην επιστροφή μου στο παιχνίδι που αγαπώ την επόμενη σεζόν.


Κλείνοντας, να πούμε πρώτα ότι ο ηγέτης της Μπρέντφορντ θα απουσιάσει μέχρι και τις 16 Ιανουαρίου του 2024, ενώ μαζί του θα λείψουν από τη λονδρέζικη ομάδα και τα 26 τέρματα (γκολ + ασίστ) που συνεισέφερε ο Τόνει σε 35 αγώνες τη φετινή σεζόν.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ