Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΝΙΚΗ-φόρα στην Ηγουμενίτσα!

26η αγωνιστική

Θεσπρωτός – Νίκη Βόλου 0-1

Στο πρώτο 25λεπτο η αναμέτρηση δεν είχε καθόλου ρυθμό, με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη στο κέντρο και ημιτελείς προσπάθειες στην επίθεση. Μετά το μισάωρο η Νίκη «πάτησε» καλύτερα την μπάλα και δημιούργησε δύο αξιόλογες φάσεις. Στο 31’ ο Μιράντα επιχείρησε το μακρινό σουτ με τον Τσιμόπουλο να αποκρούει σε κόρνερ! Στο 43’ ο Κυριακίδης με νέο σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο γηπεδούχος Θεσπρωτός φάνηκε πιο ζωηρός στις κινήσεις του, ωστόσο η φιλοξενούμενη Νίκη ήταν εκείνη που μπήκε μπροστά στο σκορ! Στο 64’ ο Κάσσος με ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 0-1! Λίγα λεπτά αργότερα στο 68’ η Νίκη Βόλου κέρδισε πέναλτι σε χέρι που υπέπεσε αμυντικός των γηπεδούχων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσουκαλάς αλλά αστόχησε στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το δοκάρι!! Αν και σπατάλησε αυτή τη σπουδαία ευκαιρία για να «κλειδώσει» το τρίποντο η Νίκη Βόλου δεν αγχώθηκε ιδιαίτερα, καθώς όποια απειλητική στιγμή πήγαινε να δημιουργηθεί στα καρέ της, ο γκολκίπερ Μπάγιτς ήταν σταθερός. Μάλιστα η τελευταία φάση του αγώνα ανήκε ξανά στους «κυανόλευκους» με τον Σιαφά να σουτάρει από θέση βολής και τον Τσιμόπουλο να αποκρούει με υπερένταση!!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Θεσπρωτός: Τσιμόπουλος, Γώγος (72’ Δημήτρουλας), Ντόντης, Ρούσης (37’ Ρίζος), Τρομπούκης, Λύγκας, Οικονομίκος, Πανταζέλος, Καραμποΐκης (46’ Κωνσταντίνου), Μπίκας (58’ Σάνι), Φακκής (58’ Μίγγος)

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Τοπαλίδης (58’ Κάσσος), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αναστασίου, Κριμιτζάς (58’ Τσουκαλάς), Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Κρητικός (81’ Ολαϊζόλα), Μιράντα (87’ Παναγιωτίδης), Τζιώρας (87’ Σιαφά)

 

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ