Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Χ»αλαρό ματς!

27η αγωνιστική

Νίκη Βόλου – Αλμωπός Αριδαίας 0-0

Ανούσια υπεροχή είχε η Νίκη στο πρώτο ημίχρονο σε ένα ματς αργού τέμπου με τον Αλμωπό να προσπαθεί να βγει μπροστά με αντεπιθέσεις.

Από άστοχες τελικές χαρακτηρίστηκε το παιχνίδι των «κυανολεύκων» με τα σουτ των Μιράντα, Κρητικού, Κυριακίδη και Κάσσου να καταλήγουν εκτός εστίας! Από την άλλη η ομάδα της Αριδαίας είχε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, όταν στο 35’ ο Παρασκευάς με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ!

Στο 49’ καλή φάση είχαμε για τη Νίκη, όταν ο Μιράντα έκανε το «μπάσιμο» από τα πλάγια, έδωσε πάσα «πάρε-βάλε» στον Κρητικό ο οποίος αστόχησε με κοντινή προβολή! Ο ρυθμός εξακολουθούσε να είναι αργός και στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Νίκη να απειλεί εκ νέου στο 72’ αλλά το σουτ του Γαβριηλίδη αποκρούστηκε από τον Ντόκιτς! Τελευταία καλή στιγμή στον αγώνα καταγράφηκε στο 82’ για τους φιλοξενούμενους. Ο επιθετικός του Αλμωπού, Ραφαήλ Πέττας, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπάγιτς που απομάκρυνε σε κόρνερ!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Κάσσος, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Αναστασίου, Κυριακίδης (84’ Ροχάνο), Κριμιτζάς (46’ Παναγιωτίδης), Τσουκαλάς (70’ Γαβριηλίδης), Κρητικός (70’ Ολαϊζόλα), Μιράντα, Τζιώρας

Αλμωπός Αριδαίας: Ντόκιτς, Σουλιώτης, Τσιμπούκας, Ασλαμπάλογλου, Μακρυδάκης, Παρασκευάς (78’ Κυριακίδης), Κέρθι, Έππας, Πέλκας (68’ Ρίβας), Τσιπούρας (68’ Πατρινός), Πέττας (90’ Παπαδόπουλος)

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ